Στην Αυστραλία ένα αντιαθλητικό φάουλ-μπουνιά... κοστίζει 700 δολάρια (vid)

Στην Αυστραλία ένα αντιαθλητικό φάουλ-μπουνιά... κοστίζει 700 δολάρια (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:40 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 31.12.2023

Ο Γκάρι Μπράουν των Μέλμπουρν Φοίνιξ έριξε μπουνιά στα πλευρά στον πρώην NBAer Άρον Μπέινς των Μπριζμπέιν Μπούλετς, χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ και με πρόστιμο 700 δολαρίων.

O Γκάρι Μπράουν έχει αφήσει την πατρίδα του, το Πουέρτο Ρίκο και αφού δεν τα κατάφερε στις ΗΠΑ να διακριθεί συνεχίζει την καριέρα του στην Αυστραλία. Μόνο που κατά τη διάρκεια του αγώνα των Μέλμπουρν Φοίνιξ, της ομάδας του δηλαδή, κόντρα στους Μπριζμπέιν Μπούλετς, ξαφνικά σταμάτησε να παίζει μπάσκετ και στιγμιαία ασχολήθηκε με το μποξ! 

Όταν είδε ότι δεν μπορούσε να αποφύγει το σκριν του Άρον Μπέινς, ο οποίος -παρεμπιπτόντως- έχει κάνει καριέρα στο ΝΒΑ, αλλά τώρα αγωνίζεται στην πατρίδα του, έριξε μια μπουνιά, πέτυχε τον Μπέινς στα πλευρά και τον... κατεδάφισε. 

Αν υπήρχε Xρυσή Mπάλα στο Mπάσκετ, ποιος θα την έπαιρνε για το 2023;
ΜΠΑΣΚΕΤ

11:15 - 31.12.2023

Αν υπήρχε Xρυσή Mπάλα στο Mπάσκετ, ποιος θα την έπαιρνε για το 2023;

Ο ένας ήταν MVP των τελικών και πρωταθλητής ΝΒΑ, ο άλλος MVP του Final Four και κυπελλούχος ΝΒΑ, την ίδια χρονιά μάλιστα που έγινε και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών. Κι αν έχαναν την Χρυσή Μπάλα ο Γιόκιτς και ο ΛεΜπρόν, ποιος θα ήταν ο «κλέφτης»; Ρητορικό ή όχι, το ερώτημα για τον κορυφαίο του 2023 δεν ψάχνει υπεύθυνη απάντηση, γιατί ναι μεν στο ποδόσφαιρο κάθε χρόνο παραδείδεται η Χρυσή Μπάλα, αλλά στο μπάσκετ δεν υπάρχει τέτοια διάκριση. Αν υπήρχε όμως…

Το αποτέλεσμα της πράξης του αυτής ήταν αρχικά να χρεωθεί με αντιαθλητικό φάουλ και σε δεύτερο βαθμό να τιμωρηθεί με πρόστιμο 1010 δολαρίων (αυστραλιανών). Ένα ποσό που τελικά... έπεσε στα 700 και πρέπει να κατατεθεί από τον Μπράουν άμεσα! Εντός των εορτών για την αλλαγή του χρόνου, που στην Αυστραλία τις απολαμβάνουν, εν μέσω καλοκαιριού, στις παραλίες. 

Tags: