Αυτή είναι η τριάδα των διαιτητών του μεγάλου τελικού του Super Cup

Διαιτητής Βάσω Τσαρούχα

Αυτή είναι η τριάδα των διαιτητών του μεγάλου τελικού του Super Cup

Χρήστος Τσάλτας 10:26 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 14.08.2024

Τους διαιτητές που θα βρεθούν στο κλειστό της Καλλιθέας, στη Ρόδο, για τον μεγάλο τελικό του Super Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό γνωστοποίησε η ΚΕΔ/ΕΟΚ έπειτα από κλήρωση, με τους Παπαπέτρου, Τσαρούχα και Καρπάνο να σφυρίζουν την αναμέτρηση.

Αποστολή στη Ρόδο: Ηλίας Λαλιώτης, Χρήστος Τσάλτας

H΄ώρα για τον πρώτο τίτλο της σεζόν έφτασε, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Καλλιθέας, στη Ρόδο, στον μεγάλο τελικό του Super Cup. Αμφότερες οι ομάδες ξεπέρασαν τα εμπόδια που προσπάθησαν να τους βάλουν ο ΠΑΟΚ και το Περιστέρι, αντίστοιχα, κλείνοντας θέση σε ακόμα ένα ραντεβού τίτλου.

Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του μεγάλου αγώνα στη Ρόδο η ΚΕΔ κλήρωσε τους τρεις διαιτητές που θα σφυρίξουν την αναμέτρηση. Πρόκειται για τους Παπαπέτρου, Τσαρούχα και Καρπάνο, οι οποίοι θα σφυρίξουν το πρώτο ντέρμπι αιωνίων της σεζόν.

Παράλληλα, έγιναν γνωστοί και οι διαιτητές και για τον μικρό τελικό του Super Cup, ανάμεσα σε Περιστέρι και ΠΑΟΚ, με τους Τσολάκο, Τσιμπούρη και Χριστινάκη να σφυρίζουν την αναμέτρηση πυο θα διεξαχθεί νωρίτερα εντός της ημέρας.