Αυτός θα είναι ο αντίπαλος προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο All-Star Game
i

@Photo by Nic Antaya/Getty Images

Αυτός θα είναι ο αντίπαλος προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο All-Star Game

Χρήστος Τσάλτας 08:32 - 05.02.2024

Το All-Star Game είναι προ των πυλών, στο ΝΒΑ και ο Κρις Φιντς, που καθοδηγεί τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς τα τελευταία 2,5 χρόνια, θα βρεθεί στον πάγκο της Δύσης στο μεγάλο ραντεβού των αστέρων.

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν, καθώς έχουν εδραιωθεί στην κορυφή της Δύσης με ρεκόρ 35-15. Ένας σημαντικός λόγος πίσω από την εξαιρετική πορεία τους είναι ο άνθρωπος που κάθεται στην άκρη του πάγκου.

Ο Κρις Φιντς έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στη Μινεάπολη, καθώς χαίρει της εκτίμησης όλων στο στρατόπεδο των «Λύκων». Κάτι που βγαίνει και στο παρκέ, με τους παίκτες του να παίζουν και για εκείνον σε πολλές περιπτώσεις.

Πέραν της πολύ καλής πορείας της ομάδας του στη σεζόν, ο Φιντς κέρδισε και μία ατομική διάκριση. Αυτό γιατί επιλέχθηκε να είναι ο προπονητής της ομάδας της Δύσης στο ερχόμενο All Star Game, που θα διεξαχθεί στην Ιντιάνα. Ο Φιντς, μαζί με το επιτελείο του, θα καθοδηγήσουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον Στεφ Κάρι, τον Κέβιν Ντουράντ και τους άλλους αστέρες της Δύσης, με τον έμπειρο κόουτς να μετέχει στο μεγάλο ραντεβού για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Μάλιστα ο Φιντς έγινε ο πρώτος προπονητής των Τίμπεργουλβς που θα λάβει μέρος στο All Star Game, μετά τον Φλιπ Σόντερς, το 2004. Θυμίζουμε ότι στην ομάδα της Ανατολής, στην οποία δεσπόζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου ο Ντοκ Ρίβερς.