Βάδισε στα «χνάρια» της αδερφής του ο Σλούκας

Βάδισε στα «χνάρια» της αδερφής του ο Σλούκας

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:33 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:51 - 08.07.2023

Ο Κώστα Σλούκας είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια. Μάλιστα η αδερφή του Έλληνα γκαρντ, Αναστασία είχε φορέσει τη φανέλα του Τριφυλλιού για επτά χρόνια.

Η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού ήρθε από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έκανε δικό του τον Κώστα Σλούκα για τα επόμενα 3 χρόνια, σε μια κίνηση που θυμίζει άλλες εποχές. Ο Έλληνας γκαρντ άφησε τον Ολυμπιακό για να μετακομίσει στον «αιώνιο» αντίπαλο και να ηγηθεί της προσπάθειας της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του deal έπαιξε και το οικονομικό κομμάτι, καθώς με την πρότασή του ο Παναθηναϊκός έδειξε στον Κώστα Σλούκα πόσο πολύ εκτιμά την αξία του και πως πραγματικά τον θεωρεί τον ηγέτη, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει την πιο επιτυχημένη ελληνική ομάδα ξανά στην κορυφή. 

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» απέσπασαν τη θετική απάντηση προσφέροντάς του ένα συμβόλαιο που θυμίζει άλλες εποχές! Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ θα εισπράξει περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα 3 χρόνια, με το ποσό που θα δώσουν οι πράσινοι μαζί με την εφορία να ξεπερνάει τα 11 εκατομμύρια ευρώ. 

Έτσι λοιπόν, ο Κώστας Σλούκας έγινε παίκτης του Παναθηναϊκού κι επίσημα και μάλιστα επέλεξε και το νούμερο που θα φοράει την ερχόμενη σεζόν. Το «10» θα κουβαλάει στην πλάτη του ο Έλληνας άσος, ο οποίος άφησε το νούμερο 11 που φορούσε στον Ολυμπιακό και θα έχει τον αριθμό που είχε στη φανέλα του στην Εθνική ομάδα. 

Αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα και ξεκάθαρο μήνυμα κορυφής

Αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα και ξεκάθαρο μήνυμα κορυφής

Σε λιγότερο από 18 ώρες οι οπαδοί του Παναθηναϊκού άκουσαν για τις μεταγραφές του Βιλένα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και του Σλούκα στο μπασκετικό. Ταβάνι πλέον είναι η κορυφή και στοίχημα η αντοχή στην πίεση.

Επίσης στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού αγωνίζεται και η αδερφή του Κώστα Σλούκα, Αναστασία. Μάλιστα η Αναστασία έχει φορέσει φανέλα του Τριφυλλιού για επτά χρόνια, πιο συγκεκριμένα από το 2011 έως και το 2017, όπως επίσης και τη σεζόν 2018-19 με ενδιάμεσο σταθμό τον Αθηναϊκό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αναστασία Σλούκα είχε κατακτήσει και τον τίτλο του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό το 2013.