Το βίντεο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Σλούκα είχε μόνο δύο φάσεις με Ολυμπιακό

Το βίντεο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Σλούκα είχε μόνο δύο φάσεις με Ολυμπιακό

Sportal newsroom 20:05 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:26 - 08.07.2023

Ο Κώστας Σλούκας θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 3 χρόνια και το βίντεο-καλωσόρισμα της «πράσινης» ΚΑΕ είχε μόνο δύο φάσεις με Ολυμπιακό.

«Ο Κώστας Σλούκας είναι το νέο μέλος της πράσινης οικογένειας». Με αυτό το μήνυμα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Έλληνα πλέι μέικερ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, σε μια μεταγραφή που προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη. Ο Έλληνας άσος θα είναι ο νέος ηγέτης των «πράσινων», υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο «Σλούκι Λουκ» θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα του Εργκίν Αταμάν πάνω στο παρκέ σε Basket League και Euroleague, ενώ θα είναι εκείνος που θα δίνει τον ρυθμό στους συμπαίκτες του στην επίθεση.

Η «πράσινη» ΚΑΕ υποδέχτηκε τον Έλληνα άσο με ένα βίντεο γεμάτο από εντυπωσιακά καλάθια της καριέρας του. Στο βίντεο αυτό μάλιστα υπάρχουν μόνο 2 στιγμές στις οποίες υπάρχει Ολυμπιακός. Η πρώτη ως παίκτης της Φενέρμπασχτσε, όπου ευστόχησε σε σουτ πίσω από το κέντρο κόντρα στην ομάδα του Πειραιά και η δεύτερη το buzzer beater στο Game 3 των πλέι οφ της Euroleague κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, που «άνοιξε» τον δρόμο για την πρόκριση της ομάδας του Πειραιά στο Final 4 της Euroleague.

Δείτε το «καλωσόρισμα» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και τα μεγάλα σουτ του Έλληνα γκαρντ, που πλέον μετακομιζει στο ΟΑΚΑ για να ηγηθεί του «τριφυλλιού» υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν.