«Δοκιμασία» στο Αλεξάνδρειο για τον Παναθηναϊκό, υποδέχεται την Καρδίτσα το Περιστέρι

Κώστας Σλούκας

i

© Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

«Δοκιμασία» στο Αλεξάνδρειο για τον Παναθηναϊκό, υποδέχεται την Καρδίτσα το Περιστέρι

Sportal newsroom 08:27 - 12.11.2023

Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και στη Θεσσαλονίκη, όπου αντιμετωπίζει τον Άρη (17:15), ενώ το Περιστέρι φιλοξενεί την ουραγό Καρδίτσα (19:15).

Μετά την εμφατική νίκη στο Βερολίνο, κόντρα στην Άλμπα, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον πάντα επικίνδυνο Άρη, για την 6η αγωνιστική της Basket League. Το «τριφύλλι» μετράει ήττες στο Nick Galis Hall τα τελευταία δύο χρόνια και θέλει να βάλει τέλος στην κακοδαιμονία.

Ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Αλεκσάντερ Μπαλτσερόφσκι να προπονείται, παρά τους πόντους στο αντιβράχιο και αναμένεται να δώσει το παρόν στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, από το οποίο απουσιάζουν οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννης Παπαπέτρου με προβλήματα τραυματισμών.

Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης έρχεται με... φόρα από τη μεγάλη νίκη-ανατροπή στην Ποντγκόριτσα, κόντρα στην Μπουντούτσνοστ και περιμένει τον Παναθηναϊκό σε ένα κατάμεστο Αλεξάνδρειο. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, με τους «κίτρινους» να ανακοινώνουν sold out και το παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί σε μια... καυτή ατμόσφαιρα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, το Περιστέρι θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του, μετά τις επιτυχίες κόντρα σε Προμηθέα και Μαρούσι και κόντρα στην Καρδίτσα, που είναι η μοναδική ομάδα στην Stoiximan Basket League ψβρίς νίκη (0-5 ρεκόρ). Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και αναμένεται να παρουσιαστούν γεμάτες, με στόχο τη νίκη.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο 11 Νοεμβρίου

Απόλλων Πατρών - ΠΑΟΚ 54-67

Ολυμπιακός - Προμηθέας 92-75

Κυριακή 12 Νοεμβρίου

17:15 / Άρης - Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)

19:15 / Περιστέρι - Καρδίτσα (ΕΡΤsports 1)

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου

17:15 / ΑΕΚ - Κολοσσός (ΕΡΤ3)

20:15 / Λαύριο - Μαρούσι (ΕΡΤ3)