Sold out ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Sold out ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Γιάννης Πάλλας 18:01 - 11.11.2023

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής (12/11, 17:15) με τον Παναθηναϊκό στο «Nick Galis Hall»

Ούτε για... δείγμα δεν έμεινε εισιτήριο στον Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής (12/11, 17:15) με τον Παναθηναϊκό στο «Nick Galis Hall». Οι φίλοι των «κιτρίνων» εξαφάνισαν τα «μαγικά χαρτάκια» του μεγάλου αγώνα και θα αποτελέσουν τον... έκτο παίκτη στην «μάχη» με το «τριφύλλι».

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και είναι έτοιμη για ακόμα έναν μεγάλο αγώνα. Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν τη μίνι προετοιμασία τους, με μία προπόνηση στο Αλεξάνδρειο, το μεσημέρι του Σαββάτου (11/11).

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης (θλάση στον προσαγωγό) και ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς (βαρύ διάστρεμμα) παρέμειναν εκτός προγράμματος, συνεχίζοντας την αποθεραπεία τους με φόντο την επιστροφή τους στη δράση. Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Πριν από την προπόνηση, έγινε η ανάλυση του αντιπάλου με τη χρήση βίντεο.

Χασανίδης: «Με τον κόσμο μας για ένα μεγάλο παιχνίδι»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε:

«Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο και δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο αντίπαλός μας έχει μεγάλη ποιότητα και βαθύ ρόστερ, δείχνοντας καλύτερο πρόσωπο το τελευταίο διάστημα σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν.

Τα... γύρισε ο Μεσίνα για Νέιπιερ: «Οι δημοσιογράφοι δημιούργησαν θέμα»
EUROLEAGUE

16:39 - 11.11.2023

Τα... γύρισε ο Μεσίνα για Νέιπιερ: «Οι δημοσιογράφοι δημιούργησαν θέμα»

Ο Έτορε Μεσίνα με νέα δήλωσή του ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από το θέμα του Σαμπάζ Νέιπιερ, τονίζοντας πως ο Αμερικανός γκαρντ ουδέποτε εξέφρασε επιθυμία να επιστρέψει στο Μιλάνο, ρίχνοντας το φταίξιμο στους δημοσιογράφους.

Εμείς από την πλευρά μας δεν αλλάζουμε τη λογική και τη φιλοσοφία μας. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε κάτι καλό στον αυριανό αγώνα, πρέπει να βγάλουμε την ενέργεια στην άμυνα την οποία είχαμε σε όλα τα τελευταία παιχνίδια και να είμαστε αποτελεσματικοί, με καλές συνεργασίες, στην επίθεση.

Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο αύριο και περιμένουμε από τον κόσμο του ΑΡΗ να δώσει τη γνωστή ώθησή του στην ομάδα».