Αυτός που το χάρηκε περισσότερο ήταν ο Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

i

©intime

Αυτός που το χάρηκε περισσότερο ήταν ο Γιαννακόπουλος

Sportal newsroom 15:15 - 11.11.2023

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα, ενώ τον ρυθμό τον έδωσε ο κόσμος του «τριφυλλιού» που κάνει ήδη όνειρα για Final Four. Ωστόσο, αυτός που το χάρηκε περισσότερο από όλους ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ήταν δεδομένο πριν καν ολοκληρωθεί η προηγούμενη σεζόν ότι ο Παναθηναϊκός θα είχε παρά πολύ δουλειά για τον καταρτισμό του ρόστερ για το 2023/24 και μάλιστα οι βλέψεις ήταν υψηλές, καθώς η ίδια η διοίκηση του «τριφυλλιού» ήταν αυτή που είχε δώσει το στίγμα της επόμενης μέρας.

Είχε ειπωθεί πολλές φορές ότι ο στόχος ήταν η δημιουργία μιας ομάδας που η επιδίωξή της θα ήταν η προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή τόσο σε Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Μάλιστα, ο ίδιος ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είχε προϊδεάσει ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν υπάρχει… μπάτζετ, τονίζοντας ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι από τη στιγμή που η ομάδα είχε βρεθεί στα χαμηλά της Euroleague, απαιτείται έξτρα ενέργεια και χρήμα ώστε η μετάβαση στο κορυφαίο ανταγωνιστικό επίπεδο να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

Φυσικά, το όλο εγχείρημα εντός παρκέ μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, κάτι που γνώριζαν οι ίδιοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, καθώς σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζεται η επιτυχία σε αγωνιστικό επίπεδο, μόνο με τους πολύ καλούς παίκτες και τα ακριβά συμβόλαια που αυτοί κουβαλούν.

Αυτός, όμως, που πιστεύει περισσότερο από κάθε άλλον στον Εργκίν Αταμάν και σε αυτό το ρόστερ είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που ακόμα και στις ήττες της φετινής χρονιάς ήταν ο πρώτος που εξέφραζε τη στήριξή του σε όλους τους τόνους.

Μάλιστα, αυτό φρόντισε να το δείξει για ακόμα μια φορά μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα και κυρίως μετά την επιβλητική εμφάνιση των «πρασίνων» μέσα σε μία έδρα που τα προηγούμενα χρόνια είχε περάσει δύσκολα βράδια.

Μέσω του αγαπημένου του μέσου έκφρασης, τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδειξε ότι είναι πιο «ζεστός» από ποτέ με τον φετινό Παναθηναϊκό ενημερώνοντας με σχετικές φωτογραφίες ότι είχε στηθεί στην τηλεόραση για να δει την αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης φρόντισε να εκφράσει με τον δικό του τρόπο την πλήρη εμπιστοσύνη του στον Εργκίν Αταμάν, αφού ανήρτησε ένα μικρό βίντεο με τον Τούρκο προπονητή από τη διαδικασία του flash interview μετά την επικράτηση επί της Άλμπα κι όχι μόνο αυτό.

Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αφορούσε στον κόσμο της ομάδας, που έδωσε ένα δυναμικό «παρών» στη Mercedes Benz Arena, αφήνοντας άφωνη όλον τον οργανισμό της Euroleague. Ένα από τα συνθήματα που δόνησαν την ατμόσφαιρα ήταν το «Οέ, οέ, οέ, εδώ θα το σηκώσουμε Παναθηναϊκέ!», με τον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού να κοινοποιεί το σχετικό απόσπασμα μέσω ενός άλλου χρήστη στο Instagram, στέλνοντας το δικό του διπλό μήνυμα.

Πρώτον, ότι είναι και ίδιος σε ηθικό επίπεδο είναι δικαιωμένος από το γεγονός ότι ο κόσμος έχει ξαναρχίσει να συμβαδίζει με το όραμα και την προοπτική που βγαίνει από την ομάδα που χτίζεται και δεύτερον, ότι χαίρεται σε μεγάλο βαθμό ότι στο μυαλό των οπαδών έχει επανέλθει η διεκδίκηση του τροπαίου της Euroleague.

Πάμε ΟΑΚΑ! To Sportal προσφέρει σε δύο τυχερούς από μία διπλή πρόσκληση για το Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις
EUROLEAGUE

12:41 - 11.11.2023

Πάμε ΟΑΚΑ! To Sportal προσφέρει σε δύο τυχερούς από μία διπλή πρόσκληση για το Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις

Η αγωνιστική δράση της EuroLeague συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και το Sportal έχει εξασφαλίσει για εσάς δύο διπλά εισιτήρια για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις Κάουνας στις 15 Νοεμβρίου. Μία επίσκεψη στο Instagram του Sportal, αλλά και του Panathinaikos24, σας... δείχνει τον δρόμο για το ΟΑΚΑ.

Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι με τον επιθετικό ρυθμό που αρχίζει και βρίσκει ο Παναθηναϊκός σε συνδυασμό με τις πρόσθετες μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται και προσθέτονται, η ανυπομονησία για το επόμενο αγώνα όλο και μεγαλώνει, κάτι που είχε λείψει τα τελευταία χρόνια.