Είδε το Πανερυθραϊκός - Ψυχικό ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (pics)

Είδε το Πανερυθραϊκός - Ψυχικό ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (pics)

Sportal newsroom 19:42 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:46 - 11.11.2023

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει αγώνα της Elite League είχε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, που βρέθηκε στο κλειστό της Ερυθραίας για την αναμέτρηση του Πανερυθραϊκού με το Ψυχικό.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είναι ο μεγάλος άτυχος του Παναθηναϊκού τις τελευταίες μέρες, καθώς ο Ισπανός φόργουορντ υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του χεριού και για τους επόμενους 2 μήνες θα μείνει εκτός δράσης.

Ο Ισπανός φόργουορντ δεν ακολούθησε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το Βερολίνο, όπου το «τριφύλλι« πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Άλμπα, έχοντας ξεκινήσει την αποκατάστασή του στο τραυματισμένο αριστερό χέρι του.

Την ίδια ώρα όμως φροντίζει να παρακολουθεί μπάσκετ, όχι μόνο από Basket League και Euroleague. Αυτό γιατί το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στο κλειστό της Ερυθραίας, για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανερυθραϊκό και Ψυχικό, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Elite League.

Ο Χουάντσο έγινε αντιληπτός από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο κλειστό και φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του μπάσκετ, με τον ίδιο να μην χαλάει χατίρι σε κανέναν κατά την παρουσία του στο γήπεδο.