Επίσημη η απόλυση του Σκαραφίγκα στο Μαρούσι, θα ακολουθήσει η πρόσληψη του Λιμνιάτη

Επίσημη η απόλυση του Σκαραφίγκα στο Μαρούσι, θα ακολουθήσει η πρόσληψη του Λιμνιάτη

Sportal newsroom 15:04 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 24.10.2023

Λίγη ώρα μετά την οριστική συμφωνία του Αμαρουσίου με την κόουτς Γιώργο Σκαραφίγκα για το τέλος της συνεργασίας τους ήρθε η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου των Βορείων Προαστίων. Ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Γιώργος Λιμνιάτης, με τον οποίο έχουν δώσει τα χέρια και απομένουν τα τυπικά.

Αρχικά είχαν τη σκέψη, μετά την προώθησαν, τελικά έλυσαν τη συνεργασία με τον κόουτς Γιώργο Σκαραφίγκα και αμέσως μετά ανακοίνωσαν την εξέλιξη με κάθε επισημότητα. To Sportal σας ενημέρωσε για την εξέλιξη στο Μαρούσι, που πλέον πήρε την οριστική του οδό. 

Ο σύλλογος των Bορείων Προαστίων, που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μετά από 11 χρόνια, με σχετική του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσε για το τέλος της συνεργασίας με τον Σκαραφίγκα έπειτα από τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες στη Basket League και πλέον το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του αντικαταστάτη του. Δηλαδή, του Γιώργου Λιμνιάτη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αμαρουσίου

«Η ΚΑΕ Γ.Σ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Σκαραφίγκα. 

Παράλληλα, ολόκληρη η οικογένεια του Αμαρουσίου αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει για την εργατικότητα και την αφοσίωσή του αυτά τα τέσσερα χρόνια που εργάστηκε στην ομάδα με αποκορύφωμα την κατάκτηση της Elite League και την ιστορική επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία μετά από 11 χρόνια απουσίας. 

Τέσσερις «κατοστάρες» για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:39 - 24.10.2023

Τέσσερις «κατοστάρες» για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια

Κατά τη διάρκεια της 3ης αγωνιστικής στη Basket League τέσσερις ομάδες έβαλαν τριψήφιο αριθμό πόντων στην επίθεση και για να εντοπιστεί παρόμοια επίδοση το ημερολόγιο θα πρέπει να γυρίσει πίσω στη σεζόν 1994-95...

Ήταν ένα όμορφο ταξίδι στο οποίο είχε τεράστια συνεισφορά. Η αγάπη και η εκτίμηση προς το πρόσωπό του είναι δεδομένη. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία και επιτυχίες. Η διοίκηση είναι σε συζητήσεις και όταν είναι έτοιμη θα ανακοινώσει το όνομα του νέου προπονητή».