Στη Ρόδο χωρίς τον τιμωρημένο Μπέικον ο Παναθηναϊκός για την πρόκριση - Ο Προμηθέας φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Παπαγιάννης

i

© Intime

Στη Ρόδο χωρίς τον τιμωρημένο Μπέικον ο Παναθηναϊκός για την πρόκριση - Ο Προμηθέας φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Γαβριλάκης 12:12 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:13 - 26.04.2023

Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 1-0 στη σειρά με τον Κολοσσό και πάει στη Ρόδο (26/4, 15:45) για να ολοκληρώσει την αποστολή του χωρίς τον Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος τιμωρήθηκε για πειθαρχικό παράπτωμα και με τον Πάρις Λι ανέτοιμο, αλλά πιθανά διαθέσιμο - Ο ΠΑΟΚ (1-0), βρίσκεται στην Πάτρα για το ματς με τον Προμηθέα (26/4, 19:15).

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να... κλέψει εντυπώσεις, έκανε το 1-0 επί του Κολοσσού και τώρα βρίσκεται στη Ρόδο για να ολοκληρώσει την πρώτη του αποστολή στα play offs της Basket League. 

Ο πρωταγωνιστής της πρώτης αναμέτρησης ήταν ο Ντουέιν Μπέικον, αλλά τώρα ο Αμερικανός δεν θα αγωνιστεί και το χειρότερο είναι πως η απουσία του δεν έχει να κάνει με κάποιον τραυματισμό. Υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και η διοίκηση αποφάσισε να τον τιμωρήσει με αποκλεισμό για ένα παιχνίδι. 

Επίσης, ο κόουτς Χρήστος Σερέλης θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του Πάρις Λι, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τενοντίτιδας που θέτει σε αμφιβολία τη συμμετοχή του στον δεύτερο αγώνα. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, αλλά η κατάστασή του συνεχώς εκτιμάται. 

O Mπέικον συνεχίζει την online αινιγματική του δράση και ενημερώνει ότι κάποιος δεν τον σέβεται
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:38 - 26.04.2023

O Mπέικον συνεχίζει την online αινιγματική του δράση και ενημερώνει ότι κάποιος δεν τον σέβεται

Με νέα ανάρτηση στο Instagram και αφού πριν ώρες ο τιμωρημένος από τον Παναθηναϊκό Ντουέιν Μπέικον εξήγησε πως απλώς «είναι παρεξηγημένος και δεν βγάζει νόημα», πλέον δηλώνει -με τον τρόπο του- πως με κάποιον έχει πρόβλημα επειδή δεν τον σεβάστηκε.

Στο δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι της ημέρας ο Προμηθέας φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Μετά την ήττα στη Θεσσαλονίκη, οι Πατρινοί δεν έχουν περιθώρια, την ίδια στιγμή που ο Δικέφαλος του Βορρά επιδιώκει την άμεση πρόκριση που θα τον τοποθετήσει στον επόμενο γύρο απέναντι στον Ολυμπιακό

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (26/4)

15:45, ΕΡΤ 3 / Κολοσσός (0) - Παναθηναϊκός (1)
19:15, ΕΡΤ 3 / Προμηθέας (0) - ΠΑΟΚ (1)