Χρηματικά πρόστιμα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Καρδίτσα
i

©InTime

Χρηματικά πρόστιμα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Καρδίτσα

Γιάννης Πάλλας 21:31 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:32 - 15.03.2024

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλλε χρηματικό πρόστιμο στις ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και Καρδίτσα, για υβριστικά συνθήματα

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για υβριστικά συνθήματα η Καρδίτσα και ο Παναθηναϊκός AKTOR στην μεταξύ τους αναμέτρηση που διεξήχθη στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης».

Πιο συγκεκριμένα, ο δικαστής της λίγκας επέβαλλε πρόστιμο ύψους 500 ευρώ στην ομάδα της Θεσσαλίας, ενώ οι «πράσινοι» θα πληρώσουν 600 ευρώ.

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο εξακοσίων (600,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΕ), που διεξήχθη την 10-3-2024.

Γι' αυτό ο Μπαρτζώκας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους τραυματίες: Ο Ουόκαπ έπαιξε με αστράγαλο σαν... μπαλάκι του μπέιζμπολ! (pic)
EUROLEAGUE

21:00 - 15.03.2024

Γι' αυτό ο Μπαρτζώκας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους τραυματίες: Ο Ουόκαπ έπαιξε με αστράγαλο σαν... μπαλάκι του μπέιζμπολ! (pic)

Ο Τόμας Ουόκαπ έπαιξε 25 λεπτά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, παρότι η εικόνα του αστραγάλου του ήταν τρομακτική, όπως φάνηκε και στο insta story της Εστρέλα Νούρι.

Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΕ) χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ), που διεξήχθη την 10-3-2024».