Βεζένκοφ: «Περνάω καλά στον Ολυμπιακό, αλλά στη ζωή μου δεν κλείνω ποτέ καμία πόρτα» (vid)
i

Σάσα Βεζένκοφ / © Intime

Βεζένκοφ: «Περνάω καλά στον Ολυμπιακό, αλλά στη ζωή μου δεν κλείνω ποτέ καμία πόρτα» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:55 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 12.01.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του και τόνισε ότι όλα είναι ανοιχτά ενόψει του καλοκαιριού, καθώς το νέο του συμβόλαιο δεν άλλαξε κάτι σε ό,τι έχει να κάνει με το NBA.

Ο Σάσα Βεζένκοφ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο έχει διάρκεια έως το 2025, με τον σταρ της ομάδας του Πειραιά πάντως να μην κλείνει την πόρτα στο NBA, παρά τη συμφωνία του με την ομάδα. 

«Όχι. Πριν από το συμβόλαιο και μετά το συμβόλαιο, είμαι στην ίδια θέση», ανέφερε ο Σάσα Βεζένκοφ στο Basketnews, με τον αστέρα του Ολυμπιακού να εννοοεί ουσιαστικά πως το νέο του συμβόλαιο δεν άλλαξε κάτι σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. 

Εξάλλου, όπως σας είχε ενημερώσει και το SPORTAL με ρεπορτάζ του μετά την επέκταση της συνεργασίας του Βεζένκοφ με τον Ολυμπιακό, το NBA out υπάρχει στους όρους, απλά είναι ανεβασμένο το ποσό σε σχέση με την προηγούμενγη συμφωνία. 

Στη συνέχεια σχετικά με το μέλλον του, ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης, ο οποίος σκοράρει 17.6 πόντους, μαζεύει 7 ριμπάουντ και συγκεντρώνει 23 βαθμούς στην αξιολόγηση, πρόσθεσε πως: «Αυτή τη στιγμή παίζω για τον Ολυμπιακό και μου αρέσει αυτό που κάνω. Περνάω πολύ καλά εδώ. Η χημεία είναι υπέροχη και η ομάδα πάει πολύ καλά. Αλλά όταν έρθει το καλοκαίρι, όλα μπορούν να συμβούν. Δεν κλείνω καμία πόρτα στη ζωή μου. Θα δούμε.

Είναι Ιανουάριος. Δεν μπορώ να πω από τώρα τι θα γίνει το καλοκαίρι. Αλλά θα δούμε. Αυτό μπορώ να πω σε όλους. Το μόνο πράγμα που με νοιάζει τώρα είναι να κερδίσουμε τίτλους και να πετύχουμε τους στόχους μας με την ομάδα. Όταν έρθει το καλοκαίρι Θα δούμε. Με την οικογένειά μου, τον σύλλογο, το NBA και τον ατζέντη μου, όλους όσοι με αγαπούν και είναι στη ζωή μου, θα δούμε τι θα γίνει..

Έτσι είμαι στη ζωή μου. Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι πολύ μακριά. Βάζω μικρούς στόχους στην καθημερινότητά μου, εβδομαδιαία ή μηνιαία, και προσπαθώ να τους πετύχω. Μερικές φορές το κάνεις, μερικές φορές όχι, αλλά σε έξι μήνες, όλα μπορούν να συμβούν. Ελπίζω να είμαι υγιής και θα δούμε».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Σάσα Βεζένκοφ: