Τα «ευχαριστώ» του Βεζένκοφ και οι στόχοι που «πρέπει να κατακτηθούν»
i

Σάσα Βεζένκοφ / © Intime

Τα «ευχαριστώ» του Βεζένκοφ και οι στόχοι που «πρέπει να κατακτηθούν»

Sportal newsroom 17:23 - 03.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 03.01.2023

Ο 27χρονος φόργουορντ μίλησε στο επίσημο site του Ολυμπιακού, λίγες ώρες μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα του Πειραιά. Η χαρά του μεγάλοι και οι στόχοι του ακόμα μεγαλύτεροι…

Η χαρά και ο ενθουσιασμός δεν κρύβονται εύκολα. Ο Σάσα Βεζένκοφ επέκτεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2025 το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και θεώρησε πως μετά από κάτι τέτοιο έπρεπε να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν και συνεχίζουν να τον στηρίζουν. 

Το έκανε σαν ομιλία στα Όσκαρ… 

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους, τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο», είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του στο επίσημο site της ομάδας. «Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου και τους ανθρώπους που με στηρίζουν και δεν είναι στα φώτα της δημοσιότητας. Αναφέρομαι στους φυσικοθεραπευτές, τους φροντιστές και όλους όσοι… τρέχουν για την ομάδα». Και συνέχισε…

Επίσημο: Ο Ολυμπιακός «έδεσε» τον Βεζένκοφ
EUROLEAGUE

19:00 - 02.01.2023

Επίσημο: Ο Ολυμπιακός «έδεσε» τον Βεζένκοφ

Ο διεθνής Βούλγαρος ρίχνει άγκυρα στο λιμάνι του Πειραιά, εκεί όπου θα είναι μόνιμος κάτοικος μέχρι το 2025, αφού οι πρόεδροι του Ολυμπιακού τον ανανέωσαν κάνοντας το καλύτερο δώρο στους φίλους της ομάδας.

«Φυσικά ευχαριστώ όλους μου τους συμπαίκτες, όμως, κυρίως θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου». 

 Κάνοντας και μια μικρή ανασκόπηση της πορείας του ο Βεζένκοφ θυμήθηκε πως «όταν πρωτοήρθα στον Ολυμπιακό ούτε που φανταζόμουν πως θα διανύσω πέντε χρόνια και θα έχω προοπτική να μείνω πολλά παραπάνω! Είναι ένα γεγονός που με κάνει πραγματικά χαρούμενο. Είναι πολύ όμορφο που η ομάδα μου δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της. Όλοι μαζί, με ταπεινότητα, με σκληρή δουλειά και με μεγάλη δίψα για νέες επιτυχίες, θα συνεχίζουμε με παλεύουμε για τους στόχους μας. Θα έρθουν όμορφές μέρες, θα έρθουν και δύσκολες, όμως, αυτό που έχει σημασία είναι να μείνουμε ενωμένοι και όπως κάνουμε τα δύο τελευταία χρόνια, να συνεχίσουμε και να διατηρήσουμε την ομάδα στο κορυφαίο επίπεδο».

Ο Βούλγαρος φόργουορντ είχε ήδη συμβόλαιο στην ομάδα του Πειραιά μέχρι το 2024 και το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες της ομάδας τον κάλεσαν πρόωρα να επανασυμφωνήσουν μαζί του «δείχνει έμπρακτα τη στήριξή τους στο πρόσωπό μου», σημείωσε o 27χρονος πριν καταλήξει πως «με νιώθουν κομμάτι του συλλόγου και παράλληλα ανταμείβουν τη δουλειά μου και τους κόπους μου. Για όλους αυτούς τους λόγους νιώθω την ανάγκη να τους ευχαριστήσω ξανά. Όλο αυτό είναι αμοιβαίο και είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσουμε μαζί».

Η ανανέωση του συμβολαίου του, η αλήθεια είναι πως, «έγινε τη στιγμή που κανένας δεν το περίμενε, ακόμα και στενοί μου φίλοι το έμαθαν από την ανακοίνωση της ομάδας», είπε ο Βεζένκοφ. Ο κόσμος επίσης υποδέχτηκε με ενθουσιασμό την είδηση με τον παίκτη να αναφέρει πως «οι φίλαθλοι πάντα μου δείχνουν εμπράκτως πως επιθυμούν την παραμονή μου στην ομάδα. Και σε ανύποπτες στιγμές και μετά από μεγάλες επιτυχίες»

Και τώρα τι απομένει; «Να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, για να παραμείνει η ομάδα ψηλά. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και δύσκολοι στόχοι, που πρέπει να κατακτηθούν. Όλα αυτά θα να γίνουν θα πρέπει να έχουμε συνέπεια, σοβαρότητα και ταπεινότητα».