Το story του Πρίντεζη μετά την ανάδειξη του Βεζένκοφ ως MVP της σεζόν στην Euroleague

Βεζένκοφ - Πρίντεζης

i

Βεζένκοφ - Πρίντεζης/ ©Intime

Το story του Πρίντεζη μετά την ανάδειξη του Βεζένκοφ ως MVP της σεζόν στην Euroleague

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:47 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 18.05.2023

Ο Γιώργος Πρίντεζης λίγα λεπτά μετά την ανάδειξη του Σάσα Βεζένκοφ ως MVP της σεζόν στην Euroleague έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, θέλοντας να συγχαρεί τον πρώην συμπαίκτη του.

Ο Σάσα Βεζένκοβ αναδείχθηκε MVP της κανονικής διάρκειας της EuroLeague. O Βούλγαρος φόργουρντ του Ολυμπιακού μετά τη σεζόν που πραγματοποίησε ήταν το ακλόνητο φαβορί και πλέον το βραβείο του ανήκει και επίσημα!  

Έτσι, έγινε ο τρίτος παίκτης των «ερυθρόλευκων» που το κατορθώνει μετά τον Μίλος Τεόντοσιτς (2009-10) και Βασίλη Σπανούλη (2012-13). . Λίγο πριν γίνει απονομή του βραβείου στον Σάσα Βεζένκοφ, ο πατέρας του, η μητέρα του και η αδερφή του, τού έκαναν ερώτηση φορώντας μάσκα με το πρόσωπό του. Ένα περίπου λεπτό μετά την αφαίρεσαν και αποκάλυψαν την.... ταυτότητά τους.

Κατά τη διάρκεια της απονομής του βραβείου του Βούλγαρου φόργουορντ του Ολυμπιακού, η οικογένειά του ανέβηκε στη σκηνή και η αδερφή του τού ανακοίνωσε ότι είναι ο MVP της κανονικής διάρκειας.

Να σημειώσουμε ότι ο Βεζένκοφ είχε φέτος 17.2 πόντους (πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης), 6.8 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ κατά μέσο όρο σε 38 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας και των playoffs, συγκεντρώνοντας μάλιστα και τις περισσότερες μονάδες (21.2 PIR) στο σύστημα αξιολόγησης.

Λίγα λεπτά μετά την ανάδειξη του Σάσα Βεζένκοφ ως MVP της κανονικής διάρκειας στη Euroleague, o Γιώργος Πρίντεζης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram θέλησε να συγχαρεί τον πρώην συμπαίκτη του. 

Το story του Πρίντεζη:

/printscreen