Βικτόρ Ουεμπανιαμά: Αυτός είναι ο αγαπημένος ΝΒΑer του next big thing του παγκοσμίου μπάσκετ (vid)

Βίκτορ Ουεμπανιαμά

i

Twitter

Βικτόρ Ουεμπανιαμά: Αυτός είναι ο αγαπημένος ΝΒΑer του next big thing του παγκοσμίου μπάσκετ (vid)

Χρήστος Τσάλτας 20:43 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 16.05.2023

Ο Βικτόρ Ουεμπανιαμά ετοιμάζεται να κάνει το... άλμα για το ΝΒΑ την ερχόμενη σεζόν, ως νο.1 του NBA Draft του 2023 και αποκάλυψε τον αγαπημένο του παίκτη από την λίγκα.

Όλος ο πλανήτης μιλάει για εκείνον. Ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά αποτελεί ένα από τα πιο... καυτά ονόματα στο χώρο του μπάσκετ, με την μετάβασή τυο στο ΝΒΑ να είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Τα φιλικά της Μετροπολιτάν 92 στο Λας Βέγκας, απέναντι στην G-League Ignite έκαναν τον πλανήτη να μιλάει ασταμάτητα για το παιδί-θαύμα από την Γαλλία, που από τη νέα σεζόν θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι.

Τόσο η λίγκα, όσο και μεγάλα δίκτυα στις ΗΠΑ έχουν ασχοληθεί εκτενώς με την περίπτωσή του, καθώς ο «Wemby» έχει χαρακτηριστικά που σπανίζουν για νεαρό αθλητή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τον αποκάλεσε «εξωγήινο», λόγω των εκπληκτικών skills του με τη μπάλα, αλλά και χωρίς αυτή.

Δεν είναι λίγοι οι σταρ του ΝΒΑ που έχουν «υποκλιθεί» στις δυνατότητες και στο απίστευτο ταλέντο του Γάλλου άσου, με τους Στεφ Κάρι, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κλέι Τόμπσον να είναι ανάμεσα σε αυτούς.

Ποιος είναι όμως ο αγαπημένος παίκτης του Wemby; Η απάντηση ήρθε από τα χείλη του πλέον αρμόδιου; Του Γάλλου άσου, ο οποίος απάντησε στη σχετική ερώτηση χωρίς δισταγμό.

«Μεγαλώνοντας ήταν ο Κέβιν Ντουράντ ο αγαπημένος μου παίκτης», είπε χαρακτηριστικά ο Ουεμπανιαμά, που μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο Drake είναι ο πιο διάσημος follower που έχει στο προφίλ του στο Instagram. Από την ερχόμενη σεζόν, λοιπόν, ο χαρισματικός άσος θα έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει τον KD στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, μετρώντας τις... δυνάμεις του απέναντί του.