Υποψήφιος για τον πάγκο της Βιλερμπάν ο Τρινκιέρι

Αντρέα Τρινκιέρι

Υποψήφιος για τον πάγκο της Βιλερμπάν ο Τρινκιέρι

Χρήστος Τσάλτας 14:32 - 17.10.2023

Το μέλλον του Τι Τζέι Πάρκερ στον πάγκο της Βιλερμπάν είναι αβέβαιο, με τα δημοσιεύματα για προσέγγιση των Γάλλων στον Αντρέα Τρινκιέρι να φουντώνουν.

Το ξεκίνημα της Βιλερμπάν είναι πολύ άσχημο, με την γαλλική ομάδα να βρίσκεται μακριά από τις πρώτες θέσεις της κατάταξης στο πρωτάθλημα, ενώ και στην Euroleague μετράει ήδη δύο «βαριές» ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια της διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα, σε συνδυασμό με την συνολική εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια έχουν φέρει έντονο προβληματισμό στις τάξεις των ανθρώπων της ομάδας. Στο στόχαστρο βρίσκεται ο προπονητής, με τον Τι Τζέι Πάρκερ να έχει δεχθεί έντονη κριτική εσχάτως για τις αποφάσεις του.

Ήδη μάλιστα τα δημοσιεύματα περί αλλαγής στην τεχνική ηγεσία έχουν «φουντώσει» με το όνομα του Αντρέα Τρινκιέρι να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ως πιθανός αντικαταστάτης του Πάρκερ και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Τρινκιέρι, έπειτα από τη λύση της συνεργασίας του με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία έδωσε τα ηνία στον Πάμπλο Λάσο για τα επόμενα 3 χρόνια, δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και παραμένει ελεύθερος στην αγορά. Η Βιλερμπάν είναι ένα πρότζεκτ που θα μπορούσε να δελεάσει τον έμπειρο προπονητή, καθώς είναι ομάδα με νοοτροπία underdog, έχει σταθερή διοίκηση, ενώ αγωνίζεται με συνέπεια στην Euroleague τα τελευταία χρόνια.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι... χειροπιαστό με την περίπτωση του Ιταλού κόουτς, όμως δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν άμεσα εξελίξεις, εφόσον και η εικόνα της Βιλερμπάν δεν βελτιωθεί σημαντικά.