Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου

i

Euroleague

Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού

Νίκος Καλαμπάκας 23:11 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:17 - 12.10.2023

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη του φετινή νίκη στην Euroleague, αφού επιβλήθηκε στο ΟΑΚΑ της Μπάγερν Μονάχου με σκορ 78-71. Νίκες για Ρεάλ μαδρίτης, Μπασκόνια και Παρτίζαν στις έδρες των Εφές, Βιλερμπάν και Άλμπα Βερολίνου. Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία.

Την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Euroleague σημείωσε ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι επιβλήθηκαν με 78-71 της Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ και έφτασαν στο 1-1. 

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βασιζόμενη στους Λεσόρ και Μαντζούκα υπέταξαν την αξιόμαχη Μπάγερν Μονάχου στην Αθήνα και πλέον ετοιμάζονται για τις αναμετρήσεις της διαβολοβδομάδας κόντρα στη Φενέρ στην Τουρκία και τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ. 

Sportal Euroleague Show: Με «δυναμίτη» Λεσόρ και κομβικό Γκραντ, ο Παναθηναϊκός «ξέκανε» τη Μπάγερν
SPORTAL ORIGINALS

23:12 - 12.10.2023

Sportal Euroleague Show: Με «δυναμίτη» Λεσόρ και κομβικό Γκραντ, ο Παναθηναϊκός «ξέκανε» τη Μπάγερν

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ της Μπάγερν Μονάχου για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης. Ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις με το ΟΑΚΑ, συνεντεύξεις και όλη η δράση της Πέμπτης στην εκπομπή Sportal Euroleague Show με τη Χριστίνα Βραχάλη, τον Κώστα Σωτηρίου και καλεσμένο τον Χάρη Γιαννόπουλο.

Στα άλλα παιχνίδια της πρώτης ημέρας της 2ης αγωνιστικής επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι. Η Ρεάλ πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Εφές επικρατώντας με σκορ 103-80, η Μπασκόνια επιβλήθηκε της Άλμπα στο Βερολίνο με 91-86 ενώ η Παρτίζαν πέρασε από το Αστρομπάλ κερδίζοντας την Βιλερμπάν με 88-62