O Βινίσιους παρακολούθησε από κοντά την πρόκριση της Ρεάλ στο Final 4 του Κάουνας

Βινίσιους

i

Βινίσιους/ printscreen

O Βινίσιους παρακολούθησε από κοντά την πρόκριση της Ρεάλ στο Final 4 του Κάουνας

Ο Βινίσιους βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/5) στο «WiZink Center» και παρακολούθησε από κοντά την νίκη της Ρεάλ κόντρα στην Παρτίζαν με μυθική ανατροπή, η οποία συνδυάστηκε και με την πρόκριση της «Βασίλισσας» στο Final 4 του Κάουνας.

Αυτό που έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης στο Game 5 με την Παρτίζαν είναι απίθανο. Η ομάδα του Τσους Ματέο ήταν στο -15 από τους Σέρβους στο 29', αλλά με τους Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Σέρχιο Γιουλ και Ρούντι Φερνάντεθ να δείχνουν τον δρόμο, κατάφερε να κάνει μυθική ανατροπή, να πάρει τη νίκη (98-94) και παράλληλα και την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague.

Η «Βασίλισσα» στον ημιτελικό του Final 4 του Κάουνας θα αντιμετωπίσει την επόμενη Παρασκευή (19/5, 21:00) την Μπαρτσελόνα. Το άλλο ζευγάρι είναι Ολυμπιακός - Μονακό. 

Η περίεργη στρατηγική του Ρούντιγκερ για να αποσπάσει την προσοχή του Χάαλαντ (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

14:51 - 10.05.2023

Η περίεργη στρατηγική του Ρούντιγκερ για να αποσπάσει την προσοχή του Χάαλαντ (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ περιορίστηκε σε μόλις 21 αγγίγματα της μπάλας στον ημιτελικό του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης κι αυτό οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στον Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Για την ιστορία, η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία των playoffs της EuroLeague που γυρίζει από το 0-2 σε μια σειρά και παίρνει την πρόκριση για το Final Four.

Τη σπουδαία αυτή αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης παρακολούθησε από κοντά ο Βινίσιους Τζούνιορ. Ο «Βίνι» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/5) στο «WiZink Center» για να υποστηρίξει την προσπάθεια των «μερένχες». Ο Βραζιλιάνος σταρ της «Βασίλισσας» λίγες ώρες μετά το απίθανο γκολ που σημείωσε στο Σαντιάγο Μπερναμπέου κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην ημιτελική φάση του Champions League, θέλησε να στηρίξει και το ανδρικό τμήμα μπάσκετ των Μαδριλένων. Για την ιστορία η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα (1-1) με φοβερό γκολ του Κέβιν Ντε Μπρόινε και έτσι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο Νησί την ερχόμενη Τετάρτη (17/5,22:00). 

H Ρεάλ Μαδρίτης στο επίσημο λογαριασμό της στο instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον Βινίσιους, ο οποίος είναι περιχαρής στο «WiZink Center».