«Η Βίρτους ζητάει ένα εκατομμύριο από τον Παναθηναϊκό, δύσκολα θα φύγει ο Σενγκέλια» (vid)

Τόρνικε Σενγκέλια

i

© Intime

«Η Βίρτους ζητάει ένα εκατομμύριο από τον Παναθηναϊκό, δύσκολα θα φύγει ο Σενγκέλια» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:36 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 25.07.2023

Από την Ιταλία και συγκεκριμένα από την εφημερίδα Corriere di Bologna, προκύπτει πως η Βίρτους Μπολόνια έχει θέσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ως buy out για την παραχώρηση του Τόρνικε Σενγκέλια και αυτό αναμένεται να τον κρατήσει στην ομάδα, παρά το έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Στην αρχή του καλοκαιριού η Βίρτους Μπολόνια είχε σχεδόν αποφασίσει να αποδεσμεύσει τον Τόρνικε Σενγκέλια, όχι γιατί δεν κάλυπτε την ομάδα αγωνιστικά, αλλά κυρίως γιατί ήθελε να απαλλαγεί από το συμβόλαιό. Οι αποφάσεις όμως, προσαρμόστηκαν στα δεδομένα που επικράτησαν στη συνέχεια. 

Ο 31χρονος Γεωργιανός φόργουορντ, ουσιαστικά εδώ και καιρό έχει αρχίσει να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και όταν εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός ήταν αποφασισμένος να επιλέξει τους «πράσινους» και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ακόμα αυτή είναι η θέληση του παίκτη, μόνο που τις τελευταίες εβδομάδες ο σύλλογος του ιταλικού βορρά έχει αλλάξει την τακτική του. Εξηγεί πως δεν σκοπεύει να τον αφήσει ελεύθερο, αλλά στην πραγματικότητα απλώς αξιώνει ένα buy out που όσο περνούν οι μέρες φαίνεται πως μεγαλώνει. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere di Bologna πλέον η Βίρτους ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ από τους ενδιαφερόμενους και ουσιαστικά από τον Παναθηναϊκό για να τον αφήσει ελεύθερο και... ήσυχο. Αυτό το ποσό όμως, θεωρητικά δεν είναι απαγορευτικό για τις διαθέσεις του ιδιοκτήτη των «πρασίνων» Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά ίσως είναι ικανό να χαλάσει τη μεταγραφή. 

Το δημοσίευμα πάντως, περιγράφει μία κατάσταση η κατάληξη της οποίας οδηγεί στην παραμονή του παίκτη στη Βίρτους Μπολόνια και αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός θέλει τον Σενγκέλια, αλλά δεν έχει κάνει καμία διαπραγμάτευση με την ομάδα στην οποία ανήκει.