Ο Μπρίτζες είναι η μετενσάρκωση του Ντουράντ και το Μπρούκλιν το απολαμβάνει

Μάικαλ Μπρίτζες

i

© photo by Omar Rawlings / Getty Images / Ideal Images

Ο Μπρίτζες είναι η μετενσάρκωση του Ντουράντ και το Μπρούκλιν το απολαμβάνει

Γιώργος Γαβριλάκης 07:09 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 07:10 - 04.03.2023

Οι Νετς πήγαν στη Βοστώνη και ο Μάικαλ Μπρίτζες με 38 πόντους έδωσε τη νίκη (115-104) στην ομάδα του Μπρούκλιν, την ώρα που ο Κέβιν Ντουράντ απλώς βοηθούσε τον Μπούκερ και τον Οκότζι στην επικράτηση (125-104) των Σανς στο Σικάγο.

Την ώρα που ο Κέβιν Ντουράντ απλώς… έδινε επιλογές και κάποιους έξτρα πόντους στους Σανς, ώστε να νικήσουν εύκολα (125-104) τους Μπουλς στο Σικάγο, ο Μάικαλ Μπρίτζες διέλυσε στη Βοστώνη κάθε αμυντική επιλογή των Σέλτικς. 

Οι δυο τους συνδέονται με το γεγονός ότι ο Μπρίτζες ήταν το κεντρικό αντάλλαγμα του Φοίνιξ για να αποκτηθεί ο Ντουράντ. Προφανώς και η ομάδα από την Αριζόνα δεν το μετάνιωσε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθεί την εξέλιξη του νεαρού φόργουορντ, που από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στο Μπρούκλιν θυμίζει τις επιδόσεις του σούπερ σταρ για τον οποίο παραχωρήθηκε. 

Εβαλε 45 πόντους στους Χιτ (στις 16 Φλεβάρη), 31 στους Μπακς την 1η Μαρτίου και τώρα στη Βοστώνη αγωνίστηκε 42 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα, διάστημα στο οποίο σημείωσε 38 πόντους, πήρε 10 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ. Με αυτόν τον τρόπο οδήγησε το Μπρούκλιν στη νίκη με 115-105

Στην εκπνοή ο Ραντλ «σκότωσε» το Μαϊάμι και η Νέα Υόρκη πλέον δεν αστειεύεται (vids)
NBA

06:34 - 04.03.2023

Στην εκπνοή ο Ραντλ «σκότωσε» το Μαϊάμι και η Νέα Υόρκη πλέον δεν αστειεύεται (vids)

Οι Νικς ήθελαν δύο πόντους στην τελευταία επίθεση για να νικήσουν και ο Τζούλιους Ραντλ τους προσέφερε τρεις. Έφθασε τους 43 και η Νέα Υόρκη επικράτησε με 122-120 στο Μαϊάμι - Οι Μάτζικ… πέρασαν από τη Σάρλοτ.

Είχε βέβαια και τη βοήθεια του Κάμερον Τζόνσον, δηλαδή του δεύτερου ανταλλάγματος στην υπόθεση Ντουράντ, ο οποίος πρόσθεσε 20 πόντους. Επιπλέον, οι Σπένσερ Ντίνγουιντι και Ντόριαν Φίνι-Σμιθ, που αποκτήθηκαν από το Ντάλας όταν παραχωρήθηκε στους Μάβερικς ο Κάιρι Ίρβινγκ, είχαν από 17 πόντους και οι Νετς ξαφνικά βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον. 

Σικάγο - Φοίνιξ: 104-125

Οι Μπούκερ και Οκότζι έβαλαν 11 τρίποντα και οι Σανς διέλυσαν τους Μπουλς

Ο Κέβιν Ντουράντ προσαρμόζεται στο Φοίνιξ και οι Σανς προσπαθούν να τον εντάξουν στα επιθετικά τους συστήματα. Δεν θα δυσκολευτούν, απλώς προς το παρόν ο Ντέβιν Μπούκερ συνεχίζει να είναι αυτός που παίρνει περισσότερες μπάλες στα χέρια του. 

Στο Σικάγο, έβλαλε 35 πόντους, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του στα τρίποντα. Ευστόχησε σε έξι, ενώ επιχείρησε δέκα και ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης των Ήλιων με 125-104 στην πόλη των Ανέμων. 

Είχε βέβαια, στο πλευρό του τον Τζος Οκότζι, ο οποίος συνεχίζει να εκπλήσει και να εντυπωσιάζει. Πρόσθεσε 25 πόντους με 5/10 τρίποντα και άφησε στην τρίτη θέση των σκόρερ της ομάδας του τον Κέβιν Ντουράντ με 20 πόντους, 7/10 σουτ, αλλά και 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ. 

Για του Ταύρους, που χάνουν επαφή με τα play off ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν είχε 31 πόντους και ο Ζακ ΛαΒίν σταμάτησε στους 27.