Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έχει να κερδίσει αγώνα ως βασικός από το 2022

Ουέστμπρουκ, Τζορτζ, Λέοναρντ

i

© photo by Harry How / Getty Images / Ideal Images

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έχει να κερδίσει αγώνα ως βασικός από το 2022

Νίκος Καλαμπάκας 20:23 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 03.03.2023

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ πήγε στους Κλίπερς σε μια προσπάθεια της ομάδας του Λος Άντζελες να ταράξει τα νερά στη δυτική περιφέρεια του NBA, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ικανοποιήσει κανέναν με την απόδοσή του.

Οι οπαδοί των Λέικερς ανακουφίστηκαν όταν ο Ράσελ Ουέστμπρουκ ήταν να μετακομίσει στη Γιούτα για τους Τζαζ. Τελικά ο Ράσελ έμεινε στο Λος Άντζελες αφού αυτή ήταν η επιθυμία του, όμως άλλαξε στρατόπεδο και πήγε στους Κλίπερς. H ομάδα πρόσθεσε έναν ακόμα all star player στο ήδη φορτωμένο με αστέρες ρόστερ της, όμως το σενάριο δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν οι οπαδοί της.

Πριν τον αγώνα κόντρα στους Ουόριορς, το σούπερ τρίο των Κλίπερς, ο Λέοναρντ, ο Ουέστμπρουκ και Πολ Τζορτζ είχαν αγωνιστεί μαζί τρεις φορές και είχαν ηττηθεί σε όλες. Ο Ουέστμπρουκ σημείωσε 17 πόντους κόντρα στο Σακραμέντο, άλλους τόσους με το Ντένβερ και 14 στο παιχνίδι με τους Τίμπεργουλβς.

Κόντρα στους Ουόριορς, έβαλε 8 πόντους σε 20 λεπτά συμμετοχής. Αναλυτές του ΝΒΑ επισημαίνουν ότι ο ίδιος δεν έχει σχέση με τον Ουέστμπρουκ των προηγούμενων χρόνων.

Ο MVP παίκτης που ξέραμε πλέον δεν υπάρχει και πλέον θυμίζει παίκτη με συμπληρωματικό ρόλο σε μια ομάδα.

Σαν να μην έφτανε στον ίδιο το γεγονός ότι στους Κλίπερς η νίκη αγνοείται, έρχεται ένα στατιστικό να του χαλάσει ακόμα περισσότερο την εικόνα. Ο ίδιος στα τελευταία 14 παιχνίδια που έχει ξεκινήσει ως βασικός, δεν έχει γευθεί ακόμα τη χαρά της νίκης. Τελευταία φορά που συνέβη αυτό, ήταν πριν από περίπου ένα χρόνο. Στις 21 Μαρτίου του 2022, όταν αγωνιζόταν ακόμα στους Λέικερς.

Το Λος Άντζελες πάντως είναι μοιρασμένο στα δύο. Οι φίλοι των Κλίπερς αναθεματίζουν την τύχη τους που έμπλεξαν μαζί του, ενώ αυτοί των Λέικερς πρέπει να ανοίγουν σαμπάνιες...