Βρήκαμε οπαδό που έκανε το Πειραιάς-Κάουνας οδικώς: Πόσες μέρες του πήρε και οι στάσεις που έκανε (vid)

Φίλος του Ολυμπιακού

Βρήκαμε οπαδό που έκανε το Πειραιάς-Κάουνας οδικώς: Πόσες μέρες του πήρε και οι στάσεις που έκανε (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:17 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:01 - 19.05.2023

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μονακό για το Final Four του Κάουνας, το Sportal βρέθηκε στο κέντρο της πόλης για να μεταφέρει το παλμό και το κλίμα που έχουν δημιουργήσει από χτες οι φίλοι των «ερυθρόλευκων».

Ολυμπιακός και Μονακό διασταυρώνουν τα «ξίφη τους» σε λίγες ώρες για τον πρώτο ημιτελικό της ημέρας του Final Four της Euroleague και το Sportal είναι εκεί για να σας μεταφέρει όλες τις εικόνες και τις εξελίξεις απ' το Κάουνας. Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» έχουν στήσει από χτες «πάρτι» στην κεντρική πλατεία της πόλης της Λιθουανίας, μετατρέποντας την περιοχή σε «ΣΕΦ».

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν μπει για τα καλά στο κλίμα κι όσοι ερωτήθηκαν μέσα από την κάμερα του Sportal, είναι πεπεισμένοι πως η ομάδα ήρθε για να κατακτήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό της τρόπαιο. Η πίκρα που έχει αφήσει ο χαμένος περσινός ημιτελικός απ' την Ανατολού Εφές στο Βελιγράδι «σμίλεψε» την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και φέτος όντας πρώτος στην κανονική περίοδο, δείχνει πως η αναμονή των δέκα χρόνων μακριά από την κατάκτηση της Euroleague έφτασε στο τέλος της. 

Ολυμπιακός - Μονακό: Τα πιόνια στη σκακιέρα (δεν) θα τοποθετηθούν με γνώμονα το 2-0
EUROLEAGUE

14:17 - 19.05.2023

Ολυμπιακός - Μονακό: Τα πιόνια στη σκακιέρα (δεν) θα τοποθετηθούν με γνώμονα το 2-0

Τι έδειξαν τα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου, πόση σημασία έχουν ενόψει της αποψινής μάχης στη Zalgirio Arena για Ολυμπιακό και Μονακό και οι συσχετισμοί που δεδομένα θα επιχειρήσουν να διαφοροποιήσουν οι Μπαρτζώκας και Ομπράντοβιτς.

Όσο το «πάρτι» στους δρόμους του Κάουνας συνεχίζεται, βλέπουμε έναν φίλο των Πειραιωτών, ο οποίος έφτασε οδικώς μετά από... δύο μέρες. Η αναχώρηση έγινε την Τετάρτη το πρωί και πάτησε το πόδι του στη Λιθουανία Παρασκευή πρωί. Ωστόσο στη διάρκεια της διαδρομής του έκανε και δύο στάσεις σε Σκόπια και Βαρσοβία.

Σκηνικά σαν κι αυτά δείχνουν την «τρέλα» που κουβαλάνε οι οπαδοί του Ολυμπιακού και την αγάπη που έχουνε προς την ομάδα τους. Όσο για τα προγνωστικά που δίνουν, δεν φοβούνται πως θα επαναληφθεί ο περσινός ημιτελικός και βλέπουν ξεκάθαρο φαβορί τους «εκλεκτούς» του Γιώργου Μπαρτζώκα. 

Η Μονακό στην κανονική περίοδο κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού και στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις. Στα play offs ήρθαν αντιμέτωποι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ όπου κατάφεραν να κάμψουν την αντίστασή της με 3-2 τελικό σκορ στη σειρά. Πέρυσι οι δύο ομάδες ξανά βρέθηκαν μετά την κανονική περίοδο, αλλά μία φάση νωρίτερα. Εκεί οι Πειραιώτες κατάφεραν να προκριθούν με 3-2 μέσα σε ένα κατάμεστο «ΣΕΦ» που φλεγόταν, κάτω απ' την εποπτεία του... Κέβιν Ντουράντ.

Το κανάλι κι η ώρα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μονακό.