Δεν χάνει τον τελικό με Νέα Ζηλανδία ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, θέλει σαν... τρελός να παίξει
i

© Fiba

Δεν χάνει τον τελικό με Νέα Ζηλανδία ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, θέλει σαν... τρελός να παίξει

Χρήστος Τσάλτας 05:01 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 30.08.2023

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, με τον ίδιο να έχει εκφράσει ισχυρότατη επιθυμία να παίξει από την πρώτη στιγμή.

Αποστολή στη Μανίλα

Ούτε που σκέφτεται πως θα χάσει τον «τελικό με τη Νέα ΖΗλανδία ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ο Thanasty αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι κόντρα στην Team USA για τη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης και τα αποτελέσματα του απικονιστικού ελέγχου έδειξαν πως έχει υποστεί ελαφριά διάταση στον προσαγωγό.

Ο ίδιος θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι στο 100%, ωστόσο η επιθυμία του να αγωνιστεί και να δώσει τον τόνο σε ακόμα ένα παιχνίδι της Εθνικής ομάδας είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη. Ο ίδιος δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο να χάσει το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στη Νέα Ζηλανδία και θα κάνει μεγάλη προσπάθειθα.

Ο ίδιος μάλιστα πέρα από την ισχυρότατη επιθυμία να αγωνιστεί στον «τελικό» πρόκρισης με τους Νεοζηλανδούς, διαβεβαιώνει τους ανθρώπους της ομάδας ότι αφού πάρει το οκ ιατρικά, τότε θα κάνει τα πάντα για να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την ομάδα του Πέρο Κάμερον και να δώσει τον ρυθμό στο παχνίδι της 3ης αγωνιστικής.

Η Εθνική άλλωστε έχει 11 παίκτες διαθέσιμους αυτή τη στιγμή, καθώς ο Ντίνος Μήτογλου επέστρεψε στην Ελλάδα την Κυριακή. Ενδεχόμενη απουσία του Θανάσης Αντετοκούνμπο θα περιορίσει το ροτέισιον στους 10 ετοιμοπόλεμους παίκτες, κάτι που θα αλλάξει ξανά τα σχέδια του Ιτούδη ενόψει ενός τόσο σημαντικού αγώνα.

Κανείς όμως δεν θέλει να σκέφτεται πως ο Αντετοκούνμπο θα χάσει το παιχνίδι κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, με πρώτο τον ίδιο, που θέλει σαν.... τρελός να παίξει και να ενισχύσει την Εθνική με όλους τους τρόπους και σε κάθε τομέα.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.