Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA: Τα highlights της Δευτέρας 28/8

Ελλάδα - ΗΠΑ

i

©Intime

Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA: Τα highlights της Δευτέρας 28/8

Sportal newsroom 20:46 - 28.08.2023

Δείτε όλα τα highlights των παιχνιδιών της 4ης αγωνιστικής ημέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι νίκες των ΗΠΑ επί της εθνικής Ελλάδας, της Ισπανίας επί της Βραζιλίας και της Σλοβενίας, ξεχώρισαν στο πρόγραμμα.

«Χορταστική» από πλευράς θεάματος ήταν η 4η αγωνιστική ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA. Το ενδιαφέρον των Ελλήνων εστιαζόταν στον αγώνα μας κόντρα στις ΗΠΑ, όμως υπήρχαν κι άλλα ματς που το θέαμα που πρόσφεραν ήταν... διαφήμιση για το μπάσκετ!

Η Σλοβενία του φοβερού και τρομερού Λούκα Ντόντσιτς επιβλήθηκε της Γεωργίας του Ηλία Ζούρου, ενώ η Ισπανία πήρε νίκη κόντρα στην Βραζιλία. Και οι δύο νικήτριες ομάδες πέρασαν στην επόμενη φάση. 

Δείτε παρακάτω όλα τα highlights των σημερινών αγώνων:

Κίνα - Νότιο Σουδάν 69-89

Βενεζουέλα - Πράσινο Ακρωτήρι 75-81

Νέα Ζηλανδία - Ιορδανία 95-87

Ακτή Ελεφαντοστού - Ιράν 71-69

Το Πανόραμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου - Η φάση των «16», τα αποτελέσματα, οι προκρίσεις και το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι και τον τελικό
FIBA WORLD CUP

18:45 - 01.09.2023

Το Πανόραμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου - Η φάση των «16», τα αποτελέσματα, οι προκρίσεις και το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι και τον τελικό

Απομένει άλλος ένας αγώνας για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά υπάρχει μέρος του τοπίου που έχει ξεκαθαριστεί. Η Εθνική ομάδα έχασε από την Λιθουανία και αποκλείστηκε, ενώ στα προημιτελικά βρίσκονται ήδη -πέραν των Λιθουανών- οι ΗΠΑ, η Σλοβενία και η Γερμανία.

Γεωργία - Σλοβενία 67-88

Πουέρτο Ρίκο - Σερβία 77-94

Ελλάδα - ΗΠΑ 81-109

Βραζιλία - Ισπανία 78-96

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.

17:47 - 28.08.2023

Το post game του Sportal μετά την αναμέτρηση της Ελλάδας με τις ΗΠΑ, με καλεσμένο τον Άρη Λυκογιάννη

Η Ελλάδα ηττήθηκε από τις ΗΠΑ σε αγώνα της 2η αγωνιστική του ομίλου τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA. Δείτε το post game του Sportal που είχε καλεσμένο στο στούντιό του τον Άρη Λυκογιάννη!