Ο Παπαγιάννης πέρασε πίσω από τον Τζάκσον και αυτός τον αποθέωσε σε όλο τον κόσμο: «Είναι τόσο καλός...» (vid)

Ο Παπαγιάννης πέρασε πίσω από τον Τζάκσον και αυτός τον αποθέωσε σε όλο τον κόσμο: «Είναι τόσο καλός...» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:19 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:19 - 28.08.2023

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στις ΗΠΑ, με τον Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ να τον αποθεώνει μετά το τέλος του αγώνα.

Η Εθνική μας δεν τα κατάφερε απέναντι στις ΗΠΑ, που βέβαια αποτελούν και ένα από τα μεγάλα φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν είχε και κέρδη από την αναμέτρηση. 

Το μεγαλύτερο όλων βέβαια δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Παπαγιάννη. Ο Έλληνας σέντερ σταμάτησε στους 17 πόντους με 8/13 εντός παιδιάς (7/12 δίποντα, 1/1 τρίποντο), με τον σέντερ της Φενέρ να αναγκάζει τους αντιπάλους του να τον αποθεώσουν μετά το τέλος του αγώνα. 

Συγκεκριμένα ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ, κατά την διάρκεια των δηλώσεών του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα σέντερ, ο οποίος μάλιστα εκείνη την στιγμή περνούσε από πίσω του. 

«Μπορώ να σας πω μόνο πως αυτός (ο Παπαγιάννης) είναι πολύ καλός. Το έκανε διαφορετικό», είπε ο ψηλός των Μέμφις Γκρίζλις. 

Το σχετικό βίντεο: 

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Ποιος είναι ο Έλληνας οπαδός που τσίριζε σαν... υστερικός -  Πώς τον τρόλαρε Έντουαρτς (vid)
FIBA WORLD CUP

20:08 - 28.08.2023

Ποιος είναι ο Έλληνας οπαδός που τσίριζε σαν... υστερικός - Πώς τον τρόλαρε Έντουαρτς (vid)

Ένας οπαδός της Ελλάδας έκλεψε την παράσταση στην αναμέτρηση με τις ΗΠΑ στην οποία η χώρα μας ηττήθηκε, επειδή στις επιθέσεις των αντιπάλων μας τσίριζε σαν υστερικός! Η FIBA τον εντόπισε και τον παρουσιάζει σε ένα βίντεο με άφθονο γέλιο!

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.

17:47 - 28.08.2023

Το post game του Sportal μετά την αναμέτρηση της Ελλάδας με τις ΗΠΑ, με καλεσμένο τον Άρη Λυκογιάννη

Η Ελλάδα ηττήθηκε από τις ΗΠΑ σε αγώνα της 2η αγωνιστική του ομίλου τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA. Δείτε το post game του Sportal που είχε καλεσμένο στο στούντιό του τον Άρη Λυκογιάννη!