Ουόκαπ στο Sportal: «Οδηγός για όλους τους αγώνες το πρώτο 10λεπτο με τις ΗΠΑ, "τελικός" κόντρα στη Νέα Ζηλανδία»

Ο Τόμας Ουόκαπ στο Sportal

i

Sportal

Ουόκαπ στο Sportal: «Οδηγός για όλους τους αγώνες το πρώτο 10λεπτο με τις ΗΠΑ, "τελικός" κόντρα στη Νέα Ζηλανδία»

Χρήστος Τσάλτας 18:48 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:01 - 30.08.2023

Οι δηλώσεις του Τόμας Ουόκαπ στο Sportal μετά την ήττα της εθνικής Ελλάδος από τις ΗΠΑ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA.

Η Ελλάδα ήταν ανταγωνιστική μόνο για ένα δεκάλεπτο κόντρα στις ΗΠΑ, στο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA, κάτι που παραδέχτηκε και στις δηλώσεις του στο Sportal ο Τόμας Ουόκαπ.

Ο γκαρντ της εθνικής μας ομάδας και του Ολυμπιακού επισήμανε ότι οι Έλληνες διεθνείς θα πρέπει να έχουν ως οδηγό για όλους τους αγώνες τους το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα κόντρα στην Team USA, όταν και η Ελλάδα ήταν ανταγωνιστική.

Ο ίδιος επισήμανε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν έναν «τελικό» κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, το εμπόδιο της οποίας πρέπει να ξεπεράσουν προκειμένου η χώρα μας να βρεθεί στη β' φάση των ομίλων του Μουντομπάσκετ.

«Για εμάς είναι τελικός το παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία, πρέπει να είμαστε σκληροί και να κάνουμε αυτό που πρέπει για να προκριθούμε» είπε αρχικά ο γκαρντ του Ολυμπιακού.

Το πρώτο δεκάλεπτο κόντρα στις ΗΠΑ είναι «οδηγός» για εσάς;

«Ναι, Το πρώτο δεκάλεπτο είναι οδηγός για κάθε παιχνίδι, το παθητικό 23 πόντων είναι οδηγός, πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και να ανεβάσουμε την απόδοσή μας με τη Νέα Ζηλανδία».

Τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα την τελευταία αγωνιστική για να νικήσει τους Νεοζηλανδούς;

«Να ματσάρει την αθλητικότητα της Νέας Ζηλανδίας, είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για εμάς και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι», κατέληξε ο Ουόκαπ.

Το Πανόραμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου - Η φάση των «16», τα αποτελέσματα, οι προκρίσεις και το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι και τον τελικό
FIBA WORLD CUP

18:45 - 01.09.2023

Το Πανόραμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου - Η φάση των «16», τα αποτελέσματα, οι προκρίσεις και το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι και τον τελικό

Απομένει άλλος ένας αγώνας για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά υπάρχει μέρος του τοπίου που έχει ξεκαθαριστεί. Η Εθνική ομάδα έχασε από την Λιθουανία και αποκλείστηκε, ενώ στα προημιτελικά βρίσκονται ήδη -πέραν των Λιθουανών- οι ΗΠΑ, η Σλοβενία και η Γερμανία.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.

17:47 - 28.08.2023

Το post game του Sportal μετά την αναμέτρηση της Ελλάδας με τις ΗΠΑ, με καλεσμένο τον Άρη Λυκογιάννη

Η Ελλάδα ηττήθηκε από τις ΗΠΑ σε αγώνα της 2η αγωνιστική του ομίλου τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA. Δείτε το post game του Sportal που είχε καλεσμένο στο στούντιό του τον Άρη Λυκογιάννη!