Παπαπέτρου στο Sportal: «Θα παίξουμε για όλους όσους μας αγαπουν στην Ελλάδα»

Παπαπέτρου στο Sportal: «Θα παίξουμε για όλους όσους μας αγαπουν στην Ελλάδα»

Χρήστος Τσάλτας 18:31 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 30.08.2023

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στο Live Post Game του Sportal, με τον διεθνή φόργουορντ να στέλνει μήνυμα ενόψει του μεγάλου τελικού απέναντι στη Νέα Ζηλανδία.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Εθνικής μας απέναντι στις ΗΠΑ, μίλησε στην κάμερα του Sportal, με τον διεθνή φόργουορντ να αναφέρεται σε πολλά και ενδιαφέροντα που έχουν να κάνουν με τα όσα συμβαίνουν στη Μανίλα των Φιλιππίνων. 

Ο 29χρονος φόργουορντ μίλησε για τα όσα δεν έκανε καλά η Εθνική μας απέναντι στους σταρ του NBA, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του ενόψει της συνέχειας και του σπουδαίο παιχνιδιού που έχει μπροστά του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, ματς που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο Sportal: 

Για το τι κρατάει από το ματς με τις ΗΠΑ:

«Δεν έχουμε να κρατήσουμε και πολλά. Χάσαμε μεγάλη διαφορά. Παλέψαμε, κάναμε λάθη και δόσαμε πολλούς εύκολους πόντους. Πρέπει να το ξεχάσουμε τώρα αυτό, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν απόλυτο τελικό για την πρόκριση».

Για το ματς με τη Νέα Ζηλανδία:

«Θέλουμε να δείξουμε μαχητικό πνεύμα. Να παίξουμε και για αυτούς που μας πιστεύουν και μας αγαπάνε πίσω στην Ελλάδα. Για όλη την Ελλάδα. Τώρα είναι το παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα και πρέπει να μπούμε με ετοιμότητα και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Για το αν υπάρχει κίνητρο:

«Υπάρχει μεγάλο κίνητρο προφανώς. Δεν είναι κάτι που πρέπει να λέγεται. Θεωρώ ότι ξηττηθήκαμε σήμερα από μια πολύ καλή ομάδα, αλλά το ματς με τη Νέα Ζηλανδία πρέπει να το κερδίσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο και δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι σε κανέναν»

Πρόβλημα με Θανάση, αλλά δεν καταλαβαίνει… τίποτα και παίζει με Νέα Ζηλανδία!
FIBA WORLD CUP

18:02 - 28.08.2023

Πρόβλημα με Θανάση, αλλά δεν καταλαβαίνει… τίποτα και παίζει με Νέα Ζηλανδία!

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής μας απέναντι στις ΗΠΑ, όμως πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο παίκτης θα αγωνιστεί κανονικά με τη Νέα Ζηλανδία.

Για το τι πρέπει να κάνει η Εθνική κόντρα στους Νεοζηλανδούς:

«Πρέπει να παλέψουμε. Έχουμε ένα νέο παιχνίδι μέσα σε 6 μέρες. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, στο όριο του φάουλ, να είμαστε επιθετικοί σε άμυνα και επίθεση. Παίζει επιθετικά η Νέα Ζηλανδία και αν μπούμε στον δικό τους ρυθμό παιχνιδιού θα έχουμε πρόβλημα».

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.