Μαγνητική για Θανάση Αντετοκούνμπο στην Εθνική που «βλέπει» Νέα Ζηλανδία
i

© INTIME

Μαγνητική για Θανάση Αντετοκούνμπο στην Εθνική που «βλέπει» Νέα Ζηλανδία

Χρήστος Τσάλτας 18:53 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:09 - 28.08.2023

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το πλήρες μέγεθος του προβλήματος, λίγες μέρες πριν από τον «τελικό» με Νέα Ζηλανδία.

Αποστολή στη Μανίλα

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα της Εθνικής, αυτή τη φορά με τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Ο διεθνής φόργουορντ τραυματίστηκε στον πρασαγωγό και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Κι΄όλα αυτά λίγες μέρες πριν από το κομβικό παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία.

Προς το τέλος του αγώνα με την Team USA και ενώ τα πάντα είχαν κριθεί στο παρκέ της Mall of Asia Arena, ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και αμέσως πήγε στον πάγκο και λίγο αργότερα στα αποδυτήρια. Μάλιστα δεν πέρασε από την μεικτή ζώνη, όπως συνέβη με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αλλά πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια, όπου το ιατρικό επιτελείο της ομάδας έπεσε... πάνω του.

Όπως έκανε γνωστό η ΕΟΚ, ο Thanasty, ένιωσε ενοχλήσεις στον πρασαγωγό του αριστερού ποδιού και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία άμεσα, προκειμένου να υπάρχει ακριβής εκτίμηση για την κατάστασή του. Εκ πρώτης δεν μοιάζει να είναι σοβαρός ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο στην Εθνική ομάδα θέλουν να είναι 100% σίγουροι για έναν από τα πιο βασικά όπλα τους.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.