Ποιος είναι ο Έλληνας οπαδός που τσίριζε σαν... υστερικός -  Πώς τον τρόλαρε Έντουαρτς (vid)

Ποιος είναι ο Έλληνας οπαδός που τσίριζε σαν... υστερικός - Πώς τον τρόλαρε Έντουαρτς (vid)

Sportal newsroom 20:08 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:14 - 28.08.2023

Ένας οπαδός της Ελλάδας έκλεψε την παράσταση στην αναμέτρηση με τις ΗΠΑ στην οποία η χώρα μας ηττήθηκε, επειδή στις επιθέσεις των αντιπάλων μας τσίριζε σαν υστερικός! Η FIBA τον εντόπισε και τον παρουσιάζει σε ένα βίντεο με άφθονο γέλιο!

Η αναμέτρηση της Ελλάδας με τις ΗΠΑ δεν είχε ευτυχή κατάληξη για την εθνική μας ομάδα, αφού ηττήθηκε και πλέον θα παίξει την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική της Α' φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα στη Νέα Ζηλανδία.

Το εμπόδιο των Ηνωμένων Πολιτειών αποδείχτηκε αξεπέραστο, αφού οι παίκτες του Κερ βρήκαν αντίσταση από τους διεθνείς μας μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο. Η συνέχεια ήταν απογοητευτική για την Ελλάδα που δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική και τελικά ηττήθηκε.

Την παράσταση πάντως έκλεψε ένας φίλος της ομάδας του Ιτούδη. Ο οπαδός της Ελλάδας φώναζε σαν... υστερικός στις προσπάθειες των Αμερικανών και ο ήχος περνούσε μέχρι και από τη ζωντανή μετάδοση της τηλεόρασης.

Μάλιστα, σε κάποια φάση που ο Άντονι Έντουαρτς εκτελούσε βολές, ο Έλληνας οπαδός τσίριζε για να του αποσπάσει την προσοχή. Αυτό τελικά δεν συνέβη και έτσι ο παίκτης των αντιπάλων μας γύρισε προς το μέρος του και... ανταπέδωσε τις φωνές,τρολάροντας τον Έλληνα οπαδό.

Το Πανόραμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου - Η φάση των «16», τα αποτελέσματα, οι προκρίσεις και το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι και τον τελικό
FIBA WORLD CUP

18:45 - 01.09.2023

Το Πανόραμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου - Η φάση των «16», τα αποτελέσματα, οι προκρίσεις και το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι και τον τελικό

Απομένει άλλος ένας αγώνας για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά υπάρχει μέρος του τοπίου που έχει ξεκαθαριστεί. Η Εθνική ομάδα έχασε από την Λιθουανία και αποκλείστηκε, ενώ στα προημιτελικά βρίσκονται ήδη -πέραν των Λιθουανών- οι ΗΠΑ, η Σλοβενία και η Γερμανία.

Δείτε την ξεκαρδιστική φάση στο βίντεο που ακολουθεί:

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.

17:47 - 28.08.2023

Το post game του Sportal μετά την αναμέτρηση της Ελλάδας με τις ΗΠΑ, με καλεσμένο τον Άρη Λυκογιάννη

Η Ελλάδα ηττήθηκε από τις ΗΠΑ σε αγώνα της 2η αγωνιστική του ομίλου τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA. Δείτε το post game του Sportal που είχε καλεσμένο στο στούντιό του τον Άρη Λυκογιάννη!