Αποκάλυψη για τον Ιτούδη: Ο Λιόλιος του πρότεινε χρήματα κι αυτός τα αρνήθηκε

Δημήτρης Ιτούδης

i

© Intime

Αποκάλυψη για τον Ιτούδη: Ο Λιόλιος του πρότεινε χρήματα κι αυτός τα αρνήθηκε

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:54 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:57 - 18.09.2023
Ο Δημήτρης Ιτούδης έδειξε έμπρακτα την αγάπη του για την Εθνική, με τον έμπειρο κόουτς να μην δέχεται να εισπράξει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την ΕΟΚ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν είναι πλέον προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, με τον έμπειρο κόουτς να παίρνει διαζύγιο από την ΕΟΚ, το οποίο όμως ήρθε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Οι δύο πλευρές είχαν καταλάβει πως ουσιαστικά ο κύκλος είχε κλείσει. Ο μεν Δημήτρης Ιτούδης είχε πολλές υποχρεώσεις με την Φενέρμπαχτσε και δεν μπορούσε να κρατήσει δύο... καρπούζια στην ίδια μασχάλη.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος ήθελε να κάνει ένα ηλεκτροσόκ στην Εθνική και να την επαναφέρει στις επιτυχίες με έναν προπονητή που ως παίκτης έχει πετύχει μυθικά πράγματα με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ με το Περιστέρι έχει δείξει πολύ καλά δείγματα την πρώτη του σεζόν. Ο λόγος φυσικά για τον Βασίλη Σπανούλη.

Κάπως έτσι, με αφορμή την παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη στην Αθήνα για την βραδιά του Βασίλη Σπανούλη, οι δύο πλευρές βρήκαν την ευκαιρία να ταπούνε, ώστε το διαζύγιο να έρθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι και έγινε. Εδώ όμως έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη του Sportal, που δείχνει τι σημαίνει η Εθνική για τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, στο πλαίσιο των συζητήσεων, οι οποίες έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα, πρότεινε στον Δημήτρη Ιτούδη όλα τα χρήματα του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του με την Εθνική, κάτι που όμως ο έμπειρος κόουτς δεν δέχθηκε.

Αυτή η κίνηση δείχνει και από τη μία το πόσο εκτιμούν στην ΕΟΚ τον Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και από την άλλη το πόσο επαγγελματίας είναι ο Έλληνας κόουτς, αλλά και το πόσο αγαπά την Εθνική μας ομάδα.

Tags: