Στο ΣΕΦ ο Ιτούδης για τον Σπανούλη

Στο ΣΕΦ και ο Ιτιούδης για τον Σπανούλη

i

Sportal

Στο ΣΕΦ ο Ιτούδης για τον Σπανούλη

Ο Δημήτρης Ιτούδης βρίσκεται στο ΣΕΦ για τη μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη. Δείτε φωτογραφίες από την είσοδό του στις κερκίδες.

Η μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη έφτασε και το ΣΕΦ γεμίζει με ανθρώπους του μπάσκετ. Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Ιτούδης που βρέθηκε στο Φαληρικό Στάδιο για να τιμήσει τον θρύλο του Ολυμπιακού.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι το πρόσωπο της βραδιάς την Κυριακή 17/9, αφού στο ΣΕΦ η γιορτή προς τιμήν του είναι σε εξέλιξη.

Ο θρύλος του Ολυμπιακού θα δει τη φανέλα του να ανεβαίνει στην οροφή του ΣΕΦ και να κοσμεί στο εξής την έδρα των Πειραιωτών. Ο Ολυμπιακός έχει ετοιμάσει μια μεγάλη γιορτή για τον παίκτη που άλλαξε την ιστορία της ομάδας όταν μεταπήδησε στον Πειραιά από τον Παναθηναϊκό.

Πολλές προσωπικότητες από τον χώρο του μπάσκετ θα βρεθούν στην έδρα των ερυθρόλευκων προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία τους τον αθλητή.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ένας από αυτούς. Ο κόουτς της εθνικής μας ομάδας είχε υποχρεώσεις με τη Φενέρμπαχτσε στη χώρα μας και δεν έχασε την ευκαιρία να παρευρεθεί στο ΣΕΦ προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τα όσα θα γίνουν εκεί σε λίγη ώρα.

Η κάμερα του Sportal τον απαθανάτισε την ώρα που έμπαινε στις εξέδρες.