Διασκεδάζει με τη φημολογία ο Τζέιμς: «Ο Σλούκας είναι το λιγότερο πέντε μήνες μεγαλύτερός μου»

Διασκεδάζει με τη φημολογία ο Τζέιμς: «Ο Σλούκας είναι το λιγότερο πέντε μήνες μεγαλύτερός μου»

Γιώργος Γαβριλάκης 18:24 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 10.08.2023

Οι φίλοι του Ολυμπιακού προσέγγισαν τον Μάικ Τζέιμς και έπιασαν μαζί του κουβέντα στα social media. Τον σύγκριναν με τον Κώστα Σλούκα και ο Αμερικανός γκαρντ είπε πως «είμαστε διαφορετικοί παίκτες», ενώ θύμισε πως «είναι και μεγαλύτερός μου».

Οι καπνοί και η πιθανότητα φωτιάς στη μεταγραφική αγορά με την υπόθεση του Μάικ Τζέιμς παρατηρούνται επίμονα τις τελευταίες μέρες και υπάρχει μία περίεργη... δραστηριότητα. Ειδικά με τις φήμες περί εμπλοκής του Ολυμπιακού

Ο Αμερικανός σουτέρ πάντως, έχει συμβόλαιο με τη Μονακό για μία ακόμα φορά, μία συνεργασία που προσφάτως επεκτάθηκε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι από τη στιγμή που ο 33χρονος δεν βρήκε αυτό που έψαξε στο ΝΒΑ

Τώρα, όμως εμφανίζεται στο επίκεντρο παρά το γεγονός ότι δεν είναι ελεύθερος, κάτι το οποίο φαίνεται να συγκεντρώνει πιθανότητες ώστε να αλλάξει. Ο Τζέιμς πάντως, παρά το γεγονός ότι εμπλέκεται σε σενάρια δεν χάνει το κέφι του, ούτε... αγχώνεται. Ίσα ίσα που το διασκεδάζει κιόλας. 

Μετά από ένα μίνι ολιγοήμερο διάλλειμα στα αγαπημένα του social media, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, αλλά και του Κολοσσού Ρόδου, επανήλθε μια διαδοχικές αναρτήσεις. Μία από αυτές απλώς απάντησε σε μία ερώτηση εν είδει γκάλοπ της Euroleague. 

Συγκεκριμένα ο administator της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έκανε μία ερώτηση για τους πρώτους σκόρερ και κάλεσε το κοινό να μαντέψει πότε ο Άλεξ Σβεντ με 21,8 πόντους ήταν στην κορυφή. Ο Τζέιμς πολύ σωστά απάντησε «2017-18», αλλά το... θέμα ήταν η συζήτηση που «άνοιξε» κάτω από την ανάρτηση, όταν φιλικά προσκείμενοι στον Ολυμπιακό θέλησαν να ανοίξουν διάλογο με τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος συνηθίζει να απαντάει και δεν δίστασε το ίδιο να κάνει και τώρα. 

Κι αφού του είπαν «έλα στο Λιμάνι», «σε θέλουμε», «σε παρακαλώ» και τα λοιπά, η συζήτηση πήγε στον Κώστα Σλούκα κι όταν κάποιος χρήστης εστίασε στο γεγονός ότι έχουν την ίδια ηλικία τότε ο Τζέιμς θύμισε και ενημέρωσε πως «o Σλούκας είναι τουλάχιστον πέντε μήνες μεγαλύτερος. Για του λόγου το αληθές ο Αμερικανός είναι γεννημένος στις 18 Αυγούστου του 1990 και ο Έλληνας γκαρντ στις 15 Ιανουαρίου του ίδιου έτους. 

Από εκεί και πέρα εξήγησε όσους τον συγκρίνουν με τον Σλούκα πως «έχουμε διαφορετικά στυλ και διαφορετικού τύπου σώμα. Πάντως, φαίνεται πως προσέχει το κορμί του και σίγουρα μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα στο πολύ υψηλό επίπεδο».