Διέρρηξαν τη βίλα του Τζόρνταν στο Ιλινόις - Συνελήφθη ένας 18χρονος ως δράστης

Μάικλ Τζόρνταν

i

©Intime

Διέρρηξαν τη βίλα του Τζόρνταν στο Ιλινόις - Συνελήφθη ένας 18χρονος ως δράστης

Νίκος Καλαμπάκας 17:22 - 07.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 07.04.2023

Ο πρώην αστέρας των Μπουλς έπεσε θύμα διάρρηξης, αφού η βίλα του στο Χάιλαντ Παρκ έγινε στόχος ενός 18χρονου κακοποιού.

Ένας 18χρονος κακοποιός διέρρηξε το σπίτι του Μάικλ Τζόρνταν στο Χάιλαντ Παρκ, το οποίο κοστίζει 15 εκατομμύρια δολάρια. Ο ύποπτος έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της εγκληματικής ζημιάς σε ξένη περιουσία.

Η βίλα του Μάικλ Τζόρνταν στο Ιλινόις έγινε στόχος ενός διαρρήκτη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όπως αναφέρουν Μέσα των ΗΠΑ. Ο διαρρήκτης είναι 18 ετών και αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες σύμφωνα με την αστυνομία της πολιτείας.

Την Τρίτη 4/4 η αστυνομία του Ιλινόις δέχθηκε κλήση από την οικεία του κορυφαίου μπασκετμπολίστα που πάτησε ποτέ τα παρκέ, με τους γείτονές του να επισημαίνουν ότι ήταν σε εξέλιξη διάρρηξη.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ύποπτο που βρισκόταν στο σημείο. Ο Τζόρνταν δεν μένει στη βίλα από το 2012, όταν και της έβαλε πωλητήριο.

Αρχικά η τιμή της ήταν 29 εκατομμύρια δολάρια, όμως πλέον έχει πέσει στα 15. Ωστόσο ο πρώην αστέρας του Σικάγο δεν έχει βρει αγοραστή ακόμα.

Το σπίτι διαθέτει 19 wc και 9 υπνοδωμάτια, μια εσωτερική πισίνα, ένα εσωτερικό γήπεδο μπάσκετ, ένα γήπεδο τένις και ένα δωμάτιο σχεδιασμένο για καπνιστές πούρων!