Δικαιώθηκε ο Μπολομπόι στη δικαστική διαμάχη του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας
i

© Intime

Δικαιώθηκε ο Μπολομπόι στη δικαστική διαμάχη του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Νίκος Καλαμπάκας 23:27 - 16.02.2023

Η ΤΣΣΚΑ θέλησε να «χρεώσει» τον Μπολομπόι για τη φυγή του από την Ρωσία, όμως το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Τζόελ Μπολομπόι και ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκονται στα δικαστήρια, αφού ο παίκτης έφυγε από τη Ρωσία μετά τον πόλεμο με την Ουκρανία.

Αίσιο τέλος είχε για τον σέντερ του Ολυμπιακού, Τζόελ Μπολομπόι, η δικαστική του διαμάχη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Βεζένκοφ στο Sportal: «Θέλει σοβαρότητα το Final 8, μια ήττα σε στέλνει σπίτι σου» (vid)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

19:49 - 16.02.2023

Βεζένκοφ στο Sportal: «Θέλει σοβαρότητα το Final 8, μια ήττα σε στέλνει σπίτι σου» (vid)

Ο Ολυμπιακός πάτησε Κρήτη το απόγευμα της Πέμπτης 16/2 και πλέον ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του κόντρα στον Άρη, μια μέρα μετά, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Αμερικάνος του Ολυμπιακού είχε εγκαταλείψει την Ρωσία στις 28 Φεβρουαρίου του 2022, έπειτα από την έναρξη του πολέμου της Ρωσίας με την Ουκρανία.

Η ΤΣΣΚΑ υποστηρίζει ότι η ενέργεια του πρώην παίκτη της ήταν παράνομη, οπότε η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια και συγκεκριμένα στο BAT.

Το Διαιτητιτκό Δικαστήριο λοιπόν απεφάνθη ότι η φυγή του Μπολομπόι από την Ρωσία δεν ήταν παράνομη. Από την στιγμή που η χώρα ήταν σε εμπόλεμη ζώνη, το BAT δικαίωσε τον παίκτη και υποχρεώνοντας την ΤΣΣΚΑ να πληρώσει όλα τα έξοδα της υπόθεσης και τους μισθούς του σέντερ του Ολυμπιακού...

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόελ Μπολομπόι πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικάνος σέντερ έχει υπογράψει με την ομάδα του Πειραιά συμβόλαιο ενός έτους και φέτος με τον Ολυμπιακό πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Μετά το τέλος της δικαστικής του διαμάχης έχει όλη του την προσοχή στραμμένη στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Παρασκευή 17/2 τον Άρη και ο νικητής του ζευγαριού θα τεθεί αντιμέτωπος με αυτόν του Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρόδου.