«Έδεσε» και τον Ντέντοβιτς η Μάλαγα

Νιχάντ Ντέντοβιτς

i

BCL

«Έδεσε» και τον Ντέντοβιτς η Μάλαγα

Sportal newsroom 16:59 - 05.04.2023

Στη Μάλαγα θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το 2025 ο Νιχάντ Ντέντοβιτς, αφού ο γκαρντ από τη Βοσνία επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα.

Ο 33 ετών γκαρντ / φόργουορντ της Μάλαγα, Νιχάντ Ντέντοβιτς επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα μέχρι το 2025.

Συγκλονίζει ο Γιανγκ: «Κανείς δεν είναι έτοιμος να ακούσει ότι θα ζει σε αναπηρικό καροτσάκι»
EUROLEAGUE

16:27 - 05.04.2023

Συγκλονίζει ο Γιανγκ: «Κανείς δεν είναι έτοιμος να ακούσει ότι θα ζει σε αναπηρικό καροτσάκι»

Ο Πάτρικ Γιανγκ μίλησε στην Euroleague για τη ζωή του πριν και μετά το ατύχημα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι και αναφέρθηκε στο πως υποδέχθηκε τα δυσάρεστα σχετικά με την υγεία του, αλλά και στις κορυφαίες του στιγμές στην Ευρώπη, τις οποίες συνδύασε με τον Ολυμπιακό.

Η Μάλαγα μετά τους Πέρι και Καλινόσκι «δένει» στην ομάδα της και τον Βόσνιο προκειμένου να διατηρήσει τον κορμό της τα επόμενα χρόνια.

Φέτος στο BCL ο σούτινγκ γκαρντ των Ισπανών μετράει 6.9 πόντους, 2.3 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ σε 17.9 λεπτά συμμετοχής ανά μέσο όρο.

Η Μάλαγα την Τρίτη 4/4 έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στο Final Four του BCL, αφού επιβλήθηκε της Μούρθια με 83-67 στον ισπανικό εμφύλιο και πλέον χρειάζεται μια ακόμα νίκη για να αποκλείσει την αντίπαλό της.