Έφυγε από το flash interview χωρίς να δεχτεί ερώτηση ο Ράντονιτς: «Βλέπουμε μόνο τον Ολυμπιακό»

Ντέγιαν Ράντονιτς

i

© Intime

Έφυγε από το flash interview χωρίς να δεχτεί ερώτηση ο Ράντονιτς: «Βλέπουμε μόνο τον Ολυμπιακό»

Sportal newsroom 21:35 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 21:37 - 17.02.2023

Οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού Ρόδου.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Κολοσσού Ρόδου και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Final 8, εκεί όπου αύριο, Σάββατο 18/2, θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό (19.15).

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως ο Κολοσσός στο τελευταίο δεκάλεπτο επιχείρησε να κάνει την αντεπίθεση, μάζεψε τη διαφορά και καρδιοχτύπησε την ομάδα του Παναθηναϊκού, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την ανατροπή!

Μετά τον αγώνα, ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έδειχνε αγχωμένος, αφού η ομάδα του παραλίγο α βάλει ξανά στο παιχνίδι τους αντιπάλους του, γεγονός που δεν του άρεσε και πολύ! Ενδεικτικό αυτού, το ότι απάντησε μόλις σε μια ερώτηση και έπειτα έφυγε από το flash interview:

«Στο τελευταίο δεκάλεπτο ήμασταν κακοί στην άμυνα, όμως στο τέλος ήταν σημαντικό να κερδίσουμε, όπως και έγινε. Έχουμε αύριο ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μόνο αυτό βλέπουμε», τόνισε ο Μαυροβούνιος κόουτς και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια.