Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με τον Μπόγρη: «Γελοίο υποκείμενο»

Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με τον Μπόγρη: «Γελοίο υποκείμενο»

Sportal newsroom 22:33 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:46 - 05.11.2023

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέσπασε κατά του Γιώργου Μπόγρη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέσπασε κατά του Γιώργου Μπόγρη, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για τον Έλληνα σέντερ. 

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε σε διαδικτυακή εκπομπή με τον δικό του τρόπο και χιούμορ την εμφάνιση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, για τον οποίο είχε πει μεταξύ άλλων πως «Δεν σκέφτηκα ότι γυρνούσε στο σπίτι του. Κι εγώ όταν γυρνούσα Ελλάδα έβγαινα».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από πλευράς του αντέδρασε και έγραψε σε story του πως «Μιλάς εσύ για ξενύχτια ρε γελοίο υποκείμενο που τη νύχτα πριν το πετάχτε τις φανέλες ήσουν με τον Σ... στον Ρέμο τύφλα μέχρι τις 6 παρά τέταρτο;» 

Το «πετάξτε τις φανέλες» αναφέρεται στην ήττα του Παναθηναϊκού από το Μαρούσι το 2010 για την Euroleague, περίοδο που ο Γιώργος Μπόγρης ήταν στους Πράσινους, όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα, βρέθηκε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και μεταξύ άλλων, φέρεται να είπε «Ντροπή σας. Πετάξτε τις φανέλες και φύγετε από 'δω!».

Sportal Sunday Live: «Βατερλό» για τον Ολυμπιακό και ανεπανάληπτος θρίαμβος του ΠΑΟΚ στο 2-4 του Φαλήρου!
SPORTAL ORIGINALS

21:30 - 05.11.2023

Sportal Sunday Live: «Βατερλό» για τον Ολυμπιακό και ανεπανάληπτος θρίαμβος του ΠΑΟΚ στο 2-4 του Φαλήρου!

Η Sportal Sunday Live έρχεται αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-4 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με όλο το ρεπορτάζ από τον ανεπανάληπτο θρίαμβο του «Δικεφάλου» στο 90λεπτο του Φαλήρου. Διονύσης Βερβελές και Μάνος Τσαλγατίδης σχολιάζουν το αποτέλεσμα του ντέρμπι. Μπάμπης Τσιμπίδας και Κώστας Τσίλης με τα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ αντίστοιχα. Παρουσιάζουν οι Βασίλης Μοιρώτσος και Γιώργος Περπερίδης.