Έξαλλος ο Λάσο: «Ο γαμ@@@ ο Τεόντοσιτς σας κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα σας» (vid)

Έξαλλος ο Λάσο: «Ο γαμ@@@ ο Τεόντοσιτς σας κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα σας» (vid)

Sportal newsroom 13:29 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:35 - 18.09.2023

Πάμπλο Λάσο μαινόμενος κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ στην αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τον Ερυθρό Αστέρα, κάνοντας ευθεία αναφορά στον Μίλος Τεόντοσιτς.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ο Πάμπλο Λάοσ επέστρεψε στους πάγκους και έφερε μαζί του και τη «φλόγα» την οποία τον χαρακτηρίζει στην καριέρα του. Αυτή τη φορά ως προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, την οποία ανέλαβε με σκοπό να τον οδηγήσει στην κορυφή στο γερμανικό πρωτάθλημα, αλλά και σε θέση πλέι οφ στην Euroleague.

Κατά τη διάρκεια του Magenda Cup στο Audi Dome του Μονάχου, οι Βαυαροί αντιμετώπισαν τον Ερυθρό Αστέρα και έπειτα από σκυλομαχία κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με 84-82. Ο Λάσο όμως κατάφερε να κλέψει την παράσταση με την στάση του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Πάμπλο Λάσο, Μάρκο Πέσιτς

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν ένα από τα τάιμ άουτ της αναμέτρησης, όπου ο Λάσο είχε στραμμένη την προσοχή του στον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ, μοιράζοντας 8 ασίστ απέναντι στην βαυαρική άμυνα.

«Πείτε μου κάτι. Τρέξτε πίσω γαμώτο. Τι κοιτάτε. Από εδώ και πέρα θα παίζουμε καλύτερα. Ο γα...ος ο Τεόντοσιτς γελάει στα μούτρα σας», ήταν τα λόγια του έξαλλου Λάσο, που θέλησε να παρακινήσει τους παίικτες του να ανεβάσουν ένταση στο παιχνίδι τους. Οπως και έγινε, με την Μπάγερν να βελτιώνει την εικόνα της, να ανατρέπει την κατάσταση και να φτάνει στη νίκη με 84-82, απέναντι στην ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.