Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος ο Νιλς Γκιφάι φτιάχνει σουβλάκια (vid)

Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος ο Νιλς Γκιφάι φτιάχνει σουβλάκια (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:54 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 16.09.2023

Ο διεθνής φόργουορντ της Μπάγερν και πρωταθλητής κόσμου με τη Γερμανία, Νιλς Γκιφάι, εθεάθη σε κεμπαμπτζίδικο να ετοιμάζει μεζέδες με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος και η ομάδα του Μονάχου του θύμισε πως όταν τελειώσει τη δουλειά του θα πρέπει «να καθαρίσει τη φριτέζα».

Οι Γερμανοί έχουν συνειδητοποιήσει τι κατάφεραν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ευτυχία που νοιώθουν βαθιά μέσα στα στήθη του έχει... περιοριστεί. Ειδικά ο διεθνής φόργουορντ της Μπάγερν Μονάχου, Νίελς Γκιφάι, δεν μπορεί να αποχωριστεί από πάνω του το χρυσό μετάλλιο. 

Ο μύθος λέει ότι κοιμάται μαζί του, κάνει μπάνιο χωρίς να το βγάλει από πάνω του, ενώ αν υπολογίσουμε πως εθεάθη σε κεμπαμπτζίδικο να κόβει γύρο χοιρινό και να ετοιμάζει μεζέδες φορώντας το, μάλλον ο μύθος έχει πλέον επιβεβαιωθεί ιστορικά. 

Μάλιστα, η ομάδα του, η Μπάγερν Μονάχου, που διαθέτει τρεις χρυσούς πρωταθλητές κόσμου στο ρόστερ της (πέραν από τον Γκιφάι, υπάρχει ο Αντρέας Ομπστ και ο Άιζακ Μπόνγκα) με έντονη διάθεση για χιούμορ -όπως συνηθίζει, ειδικά στα social media- χρησιμοποίησε το βίντεο που κυκλοφόρησε με τον αθλητή και τον προέτρεψε, αφού τελειώσει τη δουλειά του να μην ξεχάσει να καθαρίσει την φριτέζα («Niels, mach ma Fritteuse sauber»). 

Mέρα El Clasico στην Ισπανία για τον ημιτελικό του Supercopa
LIGA ENDESA

11:14 - 16.09.2023

Mέρα El Clasico στην Ισπανία για τον ημιτελικό του Supercopa

H πρωταθλήτρια Ισπανίας, Μπαρτσελόνα, αντιμετωπίζει το Σάββατο (16/9, 19:30, Cosmote Sport 4) την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης στον έναν ημιτελικό του Supercopa και λίγο αργότερα (22:30) η Κυπελλούχος Μάλαγα κοντράρεται με τη Μούρθια.

Στο μεταξύ, οι Βαυβαροί ετοιμάζονται για μία σεζόν με αρκετά όνειρα και μεγάλες προκλήσεις. Ο κόουτς Πάμπλο Λάσο έχει οργανώσει την επόμενη μέρα σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ αναμένεται και η ολοκλήρωση μιας σπουδαία μεταγραφής. Οι επαφές με τον 33χρονο φόργουορντ/σέντερ Σερζ Ιμπάκα βρίσκονται στο τελικό στάδιο και ο πρωταθλητής του 2019 με τους Τορόντο Ράπτορς είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από 14 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ.