Εξωγήινο φαινόμενο στο ΝΒΑ! Ο Κρις Μίντλετον σούταρε, «έφαγε» τάπα από αόρατο χέρι και τελικά έκανε ασίστ (vid)

Εξωγήινο φαινόμενο στο ΝΒΑ! Ο Κρις Μίντλετον σούταρε, «έφαγε» τάπα από αόρατο χέρι και τελικά έκανε ασίστ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:35 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 18.11.2023

Στη Σάρλοτ της Βορείου Καρολίνας ίσως θα πρέπει να συγκληθεί η επόμενη σύσκεψη της επιστημονικής κοινότητας για να διαλευκανθεί τι ακριβώς συνέβη στον Κρις Μίντλετον. Ο 32χρονος φόργουορντ των Μπακς δέχθηκε μπλοκ από τον... αέρα ή από κάποια αόρατη υπερφυσική δύναμη και τελικά αν και έκανε σουτ, τελικά έκανε μία πάσα στον Μαλίκ Μπίσλεϊ και εκείνος ήταν εύστοχος!

O Κρις Μίντλετον έχει επιστρέψει στη δράση για τους Μιλγουόκι Μπακς και προσπαθεί να βοηθήσει όσο μπορεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ντέιμιαν Λίλαρντ. Κυρίως όμως, προσπαθεί να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να αφήσει... πίσω του τους τραυματισμούς του πρόσφατου παρελθόντος. Σε αυτή του την προσπάθεια όμως, έχει να ξεπεράσει και μυστήριες (παραφυσικές) δυνάμεις που προσπαθούν να μπουν εμπόδιο στον δρόμο του. Και τα καταφέρνει μία χαρά! 

Κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου, στον αγώνα κόντρα τους Σάρλοτ Χόρνετς, ο 32χρονος φόργουορντ βρήκε τον διάδρομο προς το αντίπαλο καλάθι ανοιχτό, σταμάτησε στην κορυφή της ρακέτα για ένα εύκολο jump shoot, αλλά την ώρα που η μπάλα ήταν έτοιμη να φύγει από τα χέρια του ένα ανεξήγητο φαινόμενο οδήγησε την πορεία της προς την αντίπαλη κατεύθυνση. Ήταν σαν να δέχθηκε μπλοκ από κάποιο αόρατο χέρι. 

Το αντικανονικό tattoo στον λαιμό του ΛαΜέλο Μπολ, που το ΝΒΑ δεν θέλει να... βλέπει!
NBA

14:45 - 18.11.2023

Το αντικανονικό tattoo στον λαιμό του ΛαΜέλο Μπολ, που το ΝΒΑ δεν θέλει να... βλέπει!

Ο σούπερ σταρ των Σάρλοτ Χόρνετς, ΛαΜέλο Μπολ, με το νέο του tattoo παραβιάζει κανόνα της συλλογικής σύμβασης εργασίας. Στον λαιμό του με κόκκινο χρώμα υπάρχουν δύο χαρακτήρες που αποτελούν τα αρχικά του... μεσαίου ονόματός του (LaFrance), αλλά το «LF» είναι και το όνομα της νέας του εταιρείας ρούχων. Και επειδή αυτό θεωρείται αθέμητος ανταγωνισμός βάσει κανονισμών το ΝΒΑ απαίτησε να το βγάλει ή έστω να το κρύβει με τσιρότο όσο βρίσκεται στο παρκέ.

Τελικά η πορτοκαλί... θεά βρήκε τον τρόπο για να διατηρήσει την πίστη του Μίντλετον προς αυτή. Διότι, ναι μεν δεν κατάφερε να σκοράρει με το σουτ του, αλλά με το ανεξήγητο-εξωγήινο φαινόμενο που τελέστηκε στη Σάρλοτ της Βορείου Καρολίνας κατάφερε να κάνει μία ασίστ στον Μαλίκ Μπίσλεϊ. Διότι, σε αυτόν κατέληξε η μπάλα και ανενόχλητος ευστόχησε στο τρίποντο.