Στα Άνω Λιόσια το Final 4 της Elite League - Οι ημερομηνίες και οι αγώνες

Πανιώνιος

Στα Άνω Λιόσια το Final 4 της Elite League - Οι ημερομηνίες και οι αγώνες

Νίκος Καλαμπάκας 13:22 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:13 - 29.05.2024

Το πρόγραμμα του Final 4 της Elite League ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στα Άνω Λιόσια και θα συμμετέχουν οι Πανιώνιος, Ηρακλής, Ερμής Σχηματαρίου και Μίλωνας.

Στα Άνω Λιόσια θα διεξαχθεί το Final 4 της Elite League όπως ανακοίνωσε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης η ΕΟΚ.

Πανιώνιος, Ερμής Σχηματαρίου, Μίλωνας και Ηρακλής θα μονομαχήσουν για τον τίλτο του πρωταθλητή στις 17/5.

Ο πρώτος χρονικά αγώνας θα είναι αυτόςμεταξύ του Ηρακλής και του Ερμή Σχηματαρίου, ενώ θα ακολουθήσει η αναμέτρηση Πανιώνιος - Μίλωνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Το Ολυμπιακό κέντρο Ανω Λιοσίων θα φιλοξενήσει την τελική φάση της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, το Final4 από το οποίο θα προκύψουν οι δύο ομάδες που θα κερδίσουν την άνοδο στη Basket League.

Το τριήμερο 17-19/5, το γήπεδο που έχει φιλοξενήσει πολλές σημαντικές διοργανώσεις και αναμετρήσεις μπάσκετ, θα γίνει το επίκεντρο της δράσης στην οποία πέρα από το αγωνιστικό μέρος θα υπάρξουν και πολλές παράπλευρες εκδηλώσεις και βραβεύσεις.

Το νέο σύστημα διεξαγωγής που εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε ένα διαφορετικό Final4, έρχεται ως συνέχεια της πορείας των ομάδων στην κανονική περίοδο και επιβραβεύει αυτήν, δίνοντας την άνοδο στον νικητή του ζευγαριού με αντίπαλες τις ομάδες που τερμάτισαν πιο ψηλά στη βαθμολογία και μια δεύτερη ευκαιρία στον ηττημένο, απέναντι στον νικητή του ζευγαριού με τις δύο ομάδες που ήταν σε χαμηλότερες θέσεις στην κανονική περίοδο.

Την Παρασκευή 17/5 θα παίξουν κατά σειρά, Ηρακλής – Ερμής Σχηματαρίου και Πανιώνιος – Μίλωνας, στο παιχνίδι που θα αναδείξει τον πρωταθλητή και την πρώτη ομάδα που θα κερδίσει την άνοδό της.

Την Κυριακή 19/5 θα γίνει ο αγώνας που θα κρίνει τη δεύτερη θέση, με αντιπάλους τον ηττημένο του ζευγαριού Πανιώνιος – Μίλωνας και τον νικητή του Ηρακλής – Ερμής Σχηματαρίου.

Οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν όταν υπάρξει ο τελικός προγραμματισμός και του Action24 που θα καλύψει απευθείας όλη τη δράση του τριήμερου».

Tags: