Πάει Λιόσια το Final Four ανόδου της Elite League
i

© Intime

Πάει Λιόσια το Final Four ανόδου της Elite League

Χρήστος Τσάλτας 19:34 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 21.05.2024

Το πρόβλημα που προέκυψε με την Καρδίτσα αλλάζει το αρχικό πλάνο και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal το Final 4 ανόδου της Elite League θα διεξαχθεί στο κλειστό των Λιοσίων για δεύτερη διαδοχική σεζον.

Η αρχική σκέψη ήταν το Final Four ανόδου της Elite League να διεξαχθεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Έπειτα την πρόκριση του Ηρακλή στην τελική φάση, η διοργανώτρια αρχή είχε... προκρίνει την υπόθεση εργασίας ώστε τα παιχνίδια να γίνουν στην Καρδίτσα, αλλά τελικά επέστρεψε (προσωρινά) στην πρώτη της επιλογή.

Οι ημερομηνίες ακόμα δεν έχουν καθοριστεί, αλλά το επικρατέστερο σενάριο αφορά δράση τις πρώτες μέρες μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου και τότε στην θεσσαλική πόλη είναι προγραμματισμένος ένας μεγάλος ποδηλατικός αγώνας. Πράγμα που σημαίνει ότι η πόλη θα γεμίσει έξτρα κόσμο και κυρίως θα γεμίσουν τα καταλύματα της Καρδίτσας. Γεγονός που δεν θα ευνοήσει την ταυτόχρονη διεξαγωγή μίας κρίσιμης διοργάνωσης μπάσκετ.

Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη (1/5) το αργότερο, θα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις αλλά εκτός συγκλονιστικού απρόοπτο το Final Four θα γίνει στα Λιόσια, ενώ έχει ενημερωθεί ήδη και η ΑΕΚ, αφού το γήπεδο αποτελεί την δική της έδρα.

Το πρόγραμμα του Final Four της Elite League

Πανιώνιος - Μίλων
Ηρακλής - Ερμής Σχηματαρίου

Ο Καλλινικίδης αποσύρθηκε από το μπάσκετ και κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11:36 - 28.04.2024

Ο Καλλινικίδης αποσύρθηκε από το μπάσκετ και κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές

Πριν από μερικές ώρες έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την Μεγαρίδα στην 29η σεζόν (!) της επαγγελματικής του καριέρας στο μπάσκετ και ο 47χρονος Άκης Καλλινικίδης πλέον ετοιμάζεται για... ευρωπαϊκή πορεία. Κατεβαίνει με το ΜΕΡΑ 25 του Γιάνη Βαρουδάκη στις Ευρωεκλογές...

Τι προκύπτει από αυτά τα δύο παιχνίδια; Ο νικητής του ζευγαριού Πανιώνιος - Μίλων θα πάρει την απευθείας άνοδο στην Stoiximan Basket League, την ώρα που ο ηττημένος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευαριού ανάμεσα σε Ηρακλή και Ερμή Σχηματαρίου. Η νικήτρια ομάδα αυτού του ζευγαριού θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο ανόδου.