Ελληνική ομάδα αποχώρησε στο 18' διαμαρτυρόμενη για την διαιτησία

Μπάλα μπάσκετ

i

Μπάλα μπάσκετ / © Intime

Ελληνική ομάδα αποχώρησε στο 18' διαμαρτυρόμενη για την διαιτησία

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:20 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:19 - 12.11.2023

Η ΑΓΕ Χαλκίδας αποχώρησε πριν το ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Σύλλα Αιδηψού, καθώς είχε παράπονα από τις αποφάσεις των διαιτητών, με αποτέλεσμα να χάσει το ματς με 20-0.

Το παιχνίδι του Σύλλα Αιδηψού με την ΑΓΕ Χαλκίδας για το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΣΕ έληξε... εκτός παρκέ, αφού οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν από το ματς στο 18' έχοντας έντονα παράπονα από την διαιτησία.

Με το σκορ να είναι 37-27, ο προπονητής της Χαλκίδας, κ. Πανούσης, δέχθηκε τεχνική ποινή στο 18΄ και στη συνέχεια κάλεσε τους παίκτες του να αποχωρήσουν από το παρκέ, με τους φιλοξενούμενους να αποχωρούν για τα αποδυτήρια.

Όπως ορίζει ο κανονισμός, τόσο η διαιτητική τριάδα, όσο και οι γηπεδούχοι περίμεναν στον αγωνιστικό χώρο μέχρι να παρέλθει το χρονικό διάστημα που προβλέπεται.

Στη συνέχεια οι ρέφερι έκλεισαν το φύλλο αγώνα, που κατοχυρώθηκε με 20-0 υπέρ της ομάδας της Αιδηψού, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η συνέχεια της υπόθεσης.

«Δαιμονισμένος» στη... διαβολοβδομάδα ο Παναθηναϊκός, ξεμπέρδεψε και με τον Άρη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:12 - 12.11.2023

«Δαιμονισμένος» στη... διαβολοβδομάδα ο Παναθηναϊκός, ξεμπέρδεψε και με τον Άρη

Ο Παναθηναϊκός σοβαρεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο, έβαλε τις βάσεις για τη νίκη επί του Άρη (75-65) χάρη στο σχήμα του Εργκίν Αταμάν με τα τρία γκαρντ και «καθάρισε» στο τέλος με τον Ντίνο Μήτογλου.

🔴Sportal Sunday Live για τα ματς του Big 4 στη Super League

Tags: