Ο Βεζένκοφ έπαιξε (λίγο) και έβαλε το... λιθαράκι του στη νίκη των Κινγκς επί των Θάντερ (vids)

Ο Βεζένκοφ έπαιξε (λίγο) και έβαλε το... λιθαράκι του στη νίκη των Κινγκς επί των Θάντερ (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 07:59 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:03 - 11.11.2023

O Ντομάντας Σαμπόνις έκανε ένα εντυπωσιακό triple double και ο Κέβιν Χέρτερ ήταν ο πρώτος σκόρερ. Οι Κινγκς νίκησαν τους Θάντερ και ο Σάσα Βεζένκοφ πάτησε και πάλι το παρκέ. Σε 8 λεπτά έβαλε δύο τρίποντα και εξήγησε με τον τρόπο του στον κόουτς Μάικ Μπράουν πως καλό θα ήταν να παραμείνει μόνιμα στο rotation του Σακραμέντο.

Κάποια στιγμή ο Σάσα Βεζένκοφ πίστεψε πως για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Είχαν προηγηθεί 34 αγωνιστικά λεπτά στο παιχνίδι των Κινγκς κόντρα στους Θάντερ και ακόμα δεν είχε… ιδρώσει τη φανέλα. Τότε ήταν που ο κόουτς Μάικ Μπράουν του έκανε νόημα να μπει στο γήπεδο, λίγα λεπτά πριν τελειώσει η τρίτη περίοδος. Και ο 28χρονος rookie, τέως φόργουορντ του Ολυμπιακού και MVP της EuroLeague την περασμένη σεζόν, δεν έχασε την ευκαιρία να θυμίσει στην ομάδα του (κατ’ αρχάς) πως τον χρειάζεται. 

Έβαλε και αυτός τα στοιχεία του, αλλά και 6 πόντους με 2/3 τρίποντα, είχε ένα ριμπάουντ και ένα κλέψιμο σε οκτώ λεπτά συμμετοχής, για να… κατακτηθεί η νίκη με 105-98 επί των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. 

Βέβαια, η επιτυχία των Καλιφορνέζων δεν θα είχε έρθει αν δεν ήταν εκεί ο Ντομάντας Σαμπόνις. Ο Λιθουανός έκανε μία σπουδαία εμφάνιση και την ολοκλήρωσε καταγράφοντας triple-double: 17 πόντοι, 14 ριμπάουντ και 13 ασίστ. Αυτός, o Κέβιν Χέρτερ με τους 28 πόντους του και ο νεαρός Κίγκαν Μάρεϊ (24 πόντοι, 11 ριμπάουντ) ήταν που καθοδήγησαν τους Κινγκς, ενώ ο ΝτιΑρόν Φοξ έμεινε εκτός για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι λόγω του τραυματισμού του. 

O Ντόντσιτς έκανε τους Κλίπερς να υποφέρουν - Ασταμάτητοι οι Σίξερς και η δράση στο in-season tournament συνεχίζεται (vids)
NBA

06:59 - 11.11.2023

O Ντόντσιτς έκανε τους Κλίπερς να υποφέρουν - Ασταμάτητοι οι Σίξερς και η δράση στο in-season tournament συνεχίζεται (vids)

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/11) η κανονική διάρκεια της σεζόν στο ΝΒΑ έκανε μία... παύση και επέστρεψε το in-season tournament για την δεύτερη μέρα του. Και δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε ένα νέο σόου στο Λ.Α. αυτή τη φορά και οι Μάβερικς διέλυσαν τους Κλίπερς, ενώ η Φιλαδέλφεια έφθασε τις επτά σερί νίκες με τους Εμπίντ και Μάξεϊ να οδηγούν στη νίκη επί των Πίστονς - Τα αποτελέσματα και η εικόνα της αγωνιστικής...

Για τους Θάντερ, ο Σάι Τζίλτζεους-Αλεξάντερ σταμάτησε στους 33 πόντους, αλλά κανένας συμπαίκτης του δεν ακολούθησε τον ρυθμό του και μοιραία ήρθε η ήττα για την δεύτερη μέρα του in-season tournament.

Sportal Euroleague Show: Παρά ένα «κατοστάρα» για τον Παναθηναϊκό στο Βερολίνο, με «βουνό» Μήτογλου

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!