Ενγακτάι: «Ευρωπαϊκή υπερδύναμη η Ελλάδα»

Τζόρνταν Ενγκατάι

i

Youtube

Ενγακτάι: «Ευρωπαϊκή υπερδύναμη η Ελλάδα»

Νίκος Καλαμπάκας 19:56 - 30.08.2023

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την εθνική μας ομάδα ο Τζόρνταν Ενγκατάι μετά την ήττα της Νέας Ζηλανδίας από τους παίκτες του Ιτούδη.

Η Νέα Ζηλανδία φάνηκε ανταγωνιστική κόντρα στην εθνική μας ομάδα, την καρδιοχτύπησε όμως τελικά υπέκυψε στις oρέξεις των διεθνών μας και ηττήθηκε, αποχαιρετώντας το όνειρο των μεταλλίων στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα, ο Τζόρνταν Ενγκατάι μίλησε για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη με τα καλύτερα λόγια, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα είναι υπερδύναμη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Όσο για τη συνέχεια της ομάδας του, ο ίδιος είπε ότι πλέον θα επικεντρωθούν στο Προ Ολυμπιακό τουρνουά:

«Είμαι χαρούμενος για την προσπάθειά μας. Τα δώσαμε όλα. Μπήκαμε με την κατάλληλη νοοτροπία, αλλά η Ελλάδα είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα και αποτελεί υπερδύναμη στην Ευρώπη.

Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες και την ομάδα μου. Η Ελλάδα μάς πίεσε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, έβγαλε πολλή ενέργεια και δεν το διαχειριστήκαμε σωστά. Έχω εμπιστοσύνη σε όλους στην ομάδα.

Η κουλτούρα μας είναι να μην τα παρατάμε, είμαστε οι Tall Blacks. Το τουρνουά δεν τελείωσε για μας, έχουμε να παίξουμε για το Προολυμπιακό Τουρνουά και έχουμε ένα παιχνίδι αύριο, που έχει μεγάλη σημασία».

Το postgame του Sportal για την πρόκριση της Εθνικής μετά τη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας (vid)
FIBA WORLD CUP

17:48 - 30.08.2023

Το postgame του Sportal για την πρόκριση της Εθνικής μετά τη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας (vid)

Παρακολουθήστε το postgame του Sportal μετά την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας και τη νίκη κόντρα στη Νέα Ζηλανδία. Στο στούντιο οι Βασίλης Μοιρώτσος και Γιάννης Πάλλας με εκλεκτό καλεσμένο τον Γιώργο Βόβορα. Ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις, ο απεσταλμένος του Sportal στη Μανίλα, Χρήστος Τσάλτας.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.

Tags: