Επικός Γιάννης για Μπέβερλι: «Είναι ο δικός μου μ...ς και τον αγαπώ!»

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

@Photo by Jason Miller/Getty Images

Επικός Γιάννης για Μπέβερλι: «Είναι ο δικός μου μ...ς και τον αγαπώ!»

Χρήστος Τσάλτας 10:01 - 11.03.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε, με έναν ξεχωριστό τρόπο, τον Πάτρικ Μπέβερλι, δείχνοντας πόσο σημαντικός είναι στο πλάνο των Μιλγουόκι Μπακς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς άφησαν πίσω τις ήττες από Ουόριορς και Λέικερς και επέστρεψαν στον δρόμο των επιτυχιών. Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς αντιμετώπισε τους Λος Άντζελες Κλίπερς και κατάφερε να φτάσει στη νίκη, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να οδηγεί εκ του ασφαλούς με 34 πόντους και 10 ασίστ.

Ένα από τα πρόσωπα του αγώνα όμως ήταν ο Πάτρικ Μπέβερλι, ο οποίος από τη στιγμή που μετακόμισε στο Ουισκόνσιν έχει... κολλήσει με την υπόλοιπη ομάδα, κερδίζοντας τον σεβασμό όλων. Κάτι που φάνηκε και στα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να αποθεώσει τον συμπαίκτη του.

Ο Greek Freak μιλώντας με το πέρας του αγώνα στο Λος Άντζελες είπε: «Ο Πατ είναι από τους παίκτες που-συγνώμη για τη λέξη που θα πω-είναι μ...ς! Όταν όμως παίζει στην ομάδα σου λες "αυτός είναι ο δικός μου μ...ς!". Και τον αγαπώ για αυτό. Λατρεύουμε να παίζουμε μαζί του. Είναι ηγέτης, ξέρει πώς να παίζει το παιχνίδι, είναι νικητής.

Έχω παίξει τόσες φορές απέναντί του και ποτέ δεν μου άρεσε. Ερχόταν και ήξερε να σου πατήσει τα κουμπιά. Όταν όμως είναι στην ομάδα σου, κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο. Θα κάνει αυτή την έξτρα προσπάθεια, θα βουτήξει για μια μπάλα, θα πάρει ένα ριμπάουντ, θα δώσει μια πάσα. Λατρεύω να παίζω μαζί του»