Επίσημο: Στη Μπούργος ο Κουζέλογλου

Γιάννης Κουζέλογλου

i

©Intime

Επίσημο: Στη Μπούργος ο Κουζέλογλου

Νίκος Καλαμπάκας 22:19 - 28.02.2023

Ο Γιάννης Κουζέλογλου μετακομίζει από το Λαύριο στην Ισπανία για λογαριασμό της Μπούργος.

Στην Ισπανία και την Μπούργος θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Κουζέλογλου.

Νέα σελίδα στην καριέρα του ανοίγει ο Γιάννης Κουζέλογλου που αφήνει το Λαύριο προκειμένου να αγωνιστεί στην Ισπανία με τη φανέλα της Μπούργος.

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής θα ενισχύσει την προσπάθεια που κάνει η νέα του ομάδα για να πάρει την άνοδο στη Liga ACB.

Την είδηση έκανε γνωστή η πρώην ομάδα του, το Λαύριο:

«Ευχαριστούμε Γιάννη!

Ο Γιάννης Κουζέλογλου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανική Burgos.

Ένα θερμό "ευχαριστώ" από την οικογένεια του Λαυρίου Megabolt στον Γιάννη Κουζέλογλου για την προσφορά του και το ήθος του μαζί με τις ευχές μας για καλή συνέχεια και επιτυχίες στο επόμενο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του».

Το Sportal σας ενημέρωσε από την Καθαρά Δευτέρα ο 28χρονος φόργουορντ αφήνει το Λαύριο για τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, εκεί όπου έχουν ήδη αγωνιστεί ο Κώστας Βασιλειάδης (με την Κάθερες) και ο Γιάννης Δημακόπουλος (με την Αλμπαθέτε), ενώ στο παρελθόν έχει παίξει εκεί και ο Νώντας Παπαντωνίου. Στο μεταξύ, το Λαύριο -με τη σειρά του- που έχει κενή θέση ξένου, για να καλύψει το κενό του Κουζέλογλου, σκέφτεται να απευθυνθεί στον Άρη για να αποκτήσει τον Ντάνζελ Πουριφόι. Ο Αμερικανός βρίσκεται εκτός ρόστερ από τη στιγμή που επιστρέφει στη δράση ο Ισμαέλ Σανόγκο και οι Θεσσαλονικείς είναι κάτι περισσότερο από θετική ώστε να τον παραχωρήσουν.