Ολυμπιακός: Οι λόγοι που αποφάσισε να μην δώσει «μάχη» κόντρα στη Φενέρ για Ντόρσεϊ

Τάιλερ Ντόρσεϊ

i

© Intime

Ολυμπιακός: Οι λόγοι που αποφάσισε να μην δώσει «μάχη» κόντρα στη Φενέρ για Ντόρσεϊ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:26 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 28.02.2023

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν είχε στους πιθανούς «μνηστήρες» τον Ολυμπιακό και το Sportal αναλύει τον λόγο που συνέβη αυτό...

Ο Ολυμπιακός δεν κινήθηκε για την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ αυτή τη φορά, με τον παίκτη να καταλήγει εν τέλει στην Φενέρ και την… αγκαλιά του Δημήτρη Ιτούδη.

Φυσικά μιλάμε για έναν εκ των κορυφαίων σκόρερ της Ευρώπης και έναν παίκτη που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες σε οποιαδήποτε ομάδα τον κάνει δικό της. Γιατί λοιπόν ο Ολυμπιακός δεν κινήθηκε για την απόκτηση του παίκτη αυτή τη φορά; Όχι, δεν τρελάθηκαν οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά και σε καμία περίπτωση δεν ήταν οικονομικό το θέμα.

Συμφωνία Ντόρσεϊ-Φενέρμπαχτσε για 1,5 χρόνο και 160.000 δολάρια το μήνα, αποκαλύπτει Τούρκος δημοσιογράφος
EUROLEAGUE

12:15 - 28.02.2023

Συμφωνία Ντόρσεϊ-Φενέρμπαχτσε για 1,5 χρόνο και 160.000 δολάρια το μήνα, αποκαλύπτει Τούρκος δημοσιογράφος

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωσης της συνεργασίας του με τη Φενέρμπαχτσε και Τούρκος δημοσιογράφος ενημερώνει ότι θα έχει διάρκεια 1,5 χρόνο και μηνιαίες απολαβές 160.000 δολάρια.

Άλλωστε πριν από λίγους μήνες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν κινηθεί για την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τον παίκτη όμως να προτιμά να μείνει στην Αμερική και τους Τέξας Λέτζεντς. Αυτό βέβαια έγινε τον Γενάρη. Τώρα έχουμε τέλος Φλεβάρη και τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Ο Ολυμπιακός μετράει αυτή τη στιγμή 7 σερί νίκες στην Euroleague, έχει βρει τον ρυθμό του και παίρνει από τον κάθε παίκτη τα μέγιστα. Μην πάτε μακριά. ο 12ος παίκτης είναι ο Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος έχει συνεισφέρει τρομερά στα τελευταία παιχνίδια, καλύπτοντας, μεταξύ άλλων, εξαιρετικά το κενό του Κώστα Σλούκα στις αρχές του μήνα.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, εάν έπιανε Λιμάνι, θα έπρεπε να πάρει μεγάλο κομμάτι της επιθετικής λειτουργίας του Ολυμπιακού, αναγκαστικά θα έστελνε παίκτες πιο πίσω στο ροτέισιον και αυτό μπορεί να άλλαζε τα δεδομένα σε ό,τι έχει να κάνει με την χημεία και την ομοιογένεια της ομάδας.

Επιπλέον, ο Ντόρσεϊ θέλει ξανά ΝΒΑ άουτ κάθε καλοκαίρι, με τον Ολυμπιακό να μην θέλει, κάθε χρονιά να έχει το άγχος για το τι θα κάνει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Φυσικά η αξία του παίκτη είναι μεγάλη, όπως και η ποιότητά του, ενώ κομβικό ρόλο παίζει το γεγονός πως έχει ελληνικό διαβατήριο. Ο Ολυμπιακός όμως δεν έχει, στην παρούσα φάση, διάθεση να μπει στο παιχνίδι για εκείνον. Το μέλλον βέβαια είναι απρόβλεπτο και κανείς μας δεν ξέρει το τι θα συμβεί.

Άλλωστε και ο Ντόρσεϊ αγαπάει τον Ολυμπιακό, αλλά και ο Ολυμπιακός τον Ντόρσεϊ...