Αταμάν: «Παίξαμε τραγικά, απαράδεκτη η εικόνα ορισμένων παικτών» (vid)

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Αταμάν: «Παίξαμε τραγικά, απαράδεκτη η εικόνα ορισμένων παικτών» (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 22:26 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:56 - 09.10.2023

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν εμφανώς απογοητευμένος με την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού απέναντι στο Μαρούσι, με τον Τούρκο κόουτς να μιλάει με σκληρά λόγια για τους παίκτες του.

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος με την εικόνα των παικτών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι κόντρα στο Μαρούσι, με τον Τούρκο κόουτς να τονίζει ότι κάποιοι από τους αθλητές του έπαιξαν απαράδεκτα. 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για τη διαφορά που έχασε ο Παναθηναϊκός κόντρα στο Μαρούσι στο φινάλε και τα συμπεράσματά του: «Δεν με νοιάζει η διαφορά που πήραμε για τρία δεκάλεπτα. Παίξαμε τραγικά. Ήταν απαράδεκτη η εικόνα ορισμένων παικτών. Δεν θέλω να παίζουμε έτσι. Παίξαμε απαίσια».

Ξεκούραστα, αλλά επεισοδιακά, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το δεξί κόντρα στο Μαρούσι
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:14 - 09.10.2023

Ξεκούραστα, αλλά επεισοδιακά, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το δεξί κόντρα στο Μαρούσι

Ο Παναθηναϊκός ήταν όσο σοβαρός χρειαζόταν για να ξεκινήσει με νίκη 82-71 επί του Αμαρουσίου στην Basket League, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από το επεισόδιο και τις αποβολές των Κώστα Αντετοκούνμπο και Μάρκο Λούκοβιτς.

Για το αν θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός θέλει χρόνο: «Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος, όμως όχι με αυτή τη συγκέντρωση και αυτή την απόδοση».

Στη συνέχεια, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Εργκίν Αταμάν είπε: 

«Μπορεί να κερδίσαμε το παιχνίδι και να ήμασταν κυρίαρχοι στο παρκέ, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την συγκέντρωσή μας στο παιχνίδι. Και από την απόδοση πολλών παικτών μας» είπε και πρόσθεσε « Είναι επικίνδυνο να έχουμε αυτή τη νοοτροπία, το είπα ήδη στους παίκτες μου και θα πάρουμε άμεσα δυναμικές αποφάσεις. Από αύριο θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Μπάγερν».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός: «Είμαστε νέα ομάδα. Δίνω επίσης μεγάλη σημασία σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι εύκολα αλλά είναι σημαντικά. Και δεν πρέπει να υποτιμούμαι κανέναν. Κάνουμε προπόνηση και πρέπει να κερδίσουμε. Στο τέλος δώσαμε ευκαιρία στον Σαμαντούροφ που έπαιξε πολύ καλά. Εκτός από δύο παίκτες δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Δε θέλω να πω ονόματα αυτή τη στιγμή, αλλά αυτή η νοοτροπία είναι πολύ επικίνδυνη. Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί. Άμεσα. Δε γίνεται να μην παίζουμε επιθετικά. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό όχι γιατί ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς. Γιατί κάναμε χαζά λάθη. Ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Για τον μικρό χρόνο του Κώστα Σλούκα είπε: «Μου ζήτησε να μην τον χρησιμοποιήσω πολύ, επειδή έχει κάποιες ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ ο Ερνάνγκομεθ έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και μπορούμε να τους καλύψουμε».

Για το αν έχει αποφασίσει αν χρειάζεται κάποια προσθήκη στο ρόστερ: «Σίγουρα η επιστροφή του Παπαπέτρου και του Μήτογλου θα μας βοηθήσει πολύ. Θα περιμένουμε 1-2 παιχνίδια, αν δούμε ότι χρειαζόμαστε κάτι, μπορούμε να βγούμε στην αγορά, να αλλάξουμε παίκτες. Έχουμε μεγάλους στόχους, αν καταλάβουμε ότι κάτι είναι λάθος, θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση».

Για τον αγώνα με τη Μπάγερν, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι must win. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Κάθε ματς θέλουμε να το κερδίσουμε».